skip to Main Content
DAZN pokreće linearni kanal na Sky u Velikoj Britaniji i Irskoj

DAZN pokreće mješoviti sportski kanal na Sky-u u Velikoj Britaniji i Irskoj.

DAZN1 HD uskoro kreće na kanalu 429, a program počinje 23. marta.

Mjesečna pretplata od 9,99 funti (99 funti godišnje) kombinuje pristup aplikaciji DAZN, iako će je gledaoci morati zasebno preuzeti, jer trenutno nije dostupna putem Sky uređaja u Velikoj Britaniji. Aplikacija DAZN dostupna je na pametnim televizorima, igraćim konzolama, Amazon Fire TV-u, Amazon Fire TV Stick-u, Google Chromecast-u, Apple TV-u te za iPhone, iPad, android i mobilne uređaje.

„Izvršni direktor Dazn grupe, Shay Segev, rekao je: „Široko distribuiranje Dazn-a je prioritet za nas jer isporučuje naš veliki i rastući niz sadržaja sve većem broju obožavatelja. Imamo ambiciozne, dugoročne i strateške planove za tržište Velike Britanije. Što više ljudi upozna Dazn i ono što nudimo, ne samo u smislu prava, već i cijelog niza digitalne, interaktivne i sportske zabave koju razvijamo, to bolje.”

Gledaoci koji se prijave moći će vidjeti povratak dvostrukog svjetskog prvaka svijeta u teškoj kategoriji Anthonyja Joshue, 1. aprila 2023.

Tu su i UEFA ženska liga šampiona i vrhunski španski ženski fudbal Primera División Femenina, novi sportovi kao što su Streetleague Skateboarding, eSports i ekstremni sportovi sa Red Bull TV-om, kao i DAZN dokumentarni filmovi uključujući nedavnu seriju Svetskog kupa – Tri lava, Maradona : Pad i fenomen.

99

Vezani članci

nilesat-objavio-dividendu

Nilesat isplatio dividendu

Satelitski operater Nilesat sa sjedištem u Kairu objavio je isplatu novčane dividende u iznosu od 0,45 dolara po dionici. Isplata...

kanada-investira-u-mda

Kanada investira u MDA

Kanadska vlada će uložiti 1,2 milijarde kanadskih dolara (0,81 milijardi evra) u svemirsku robotiku i satelitski biznis MDA (bivši Macdonald,...

Back To Top
Search