DAZN pokreće linearni kanal na Sky u Velikoj Britaniji i Irskoj

DAZN pokreće mješoviti sportski kanal na Sky-u u Velikoj Britaniji i Irskoj.

DAZN1 HD uskoro kreće na kanalu 429, a program počinje 23. marta.

Mjesečna pretplata od 9,99 funti (99 funti godišnje) kombinuje pristup aplikaciji DAZN, iako će je gledaoci morati zasebno preuzeti, jer trenutno nije dostupna putem Sky uređaja u Velikoj Britaniji. Aplikacija DAZN dostupna je na pametnim televizorima, igraćim konzolama, Amazon Fire TV-u, Amazon Fire TV Stick-u, Google Chromecast-u, Apple TV-u te za iPhone, iPad, android i mobilne uređaje.

„Izvršni direktor Dazn grupe, Shay Segev, rekao je: „Široko distribuiranje Dazn-a je prioritet za nas jer isporučuje naš veliki i rastući niz sadržaja sve većem broju obožavatelja. Imamo ambiciozne, dugoročne i strateške planove za tržište Velike Britanije. Što više ljudi upozna Dazn i ono što nudimo, ne samo u smislu prava, već i cijelog niza digitalne, interaktivne i sportske zabave koju razvijamo, to bolje.”

Gledaoci koji se prijave moći će vidjeti povratak dvostrukog svjetskog prvaka svijeta u teškoj kategoriji Anthonyja Joshue, 1. aprila 2023.

Tu su i UEFA ženska liga šampiona i vrhunski španski ženski fudbal Primera División Femenina, novi sportovi kao što su Streetleague Skateboarding, eSports i ekstremni sportovi sa Red Bull TV-om, kao i DAZN dokumentarni filmovi uključujući nedavnu seriju Svetskog kupa – Tri lava, Maradona : Pad i fenomen.

DVB Portal

We use cookies to personalise content and ads, to provide social media features and to analyse our traffic. We also share information about your use of our site with our social media, advertising and analytics partners.

View more
Accept
Scroll to Top