Deluxe Music: Four new music channels on Free TV on Astra 19.2° East

deluxe-music:-four-new-music-channels-on-free-tv-on-astra-19.2°-east

Sat-TV domaćinstva se mogu radovati: Nezavisna medijska kuća HIGH VIEW pokreće četiri nova linearna TV kanala različitih muzičkih žanrova na Astri 19,2° Istočno pod poznatim krovnim brendom “Deluxe Music”. Ovo su novi kanali i tako dobijate nove kanale.

Kompanija je ojačala svoje dugogodišnje partnerstvo sa kompanijom SES Nemačka i obezbedila dodatne kapacitete na satelitu Astra 19,2° East novim sporazumom o širenju novih usluga, saopštio je luksemburški satelitski operater SES 26. januara.

Na frekvenciji 12.699 V, SR 23500, FEC 3/4, DVB-S2 – 8PSK novi kanali “Deluxe Dance By Kontor”, “Deluxe Flashback”, “Deluxe Rock” i “Deluxe Rap” počeli su s prvim probnim emitiranjima nešifriranim u SD kvaliteti slike. Za prijem je potreban satelitski prijemnik sa HD-om. Prema navodima SES-a, novi kanali će zvanično biti lansirani 1. februara. Novi kanali, kao i Deluxe Music će se prodavati od strane Sky Media.

“Sa novim kanalima možemo da ponudimo našim reklamnim partnerima odličan portfolio sa atraktivnim ciljnim grupama. Radujemo se komercijalizaciji ovog snažnog sadržaja i produbljivanju našeg partnerstva sa HIGH VIEW-om od sada.”Ralf Hape, generalni direktor Sky Media.

“Za HIGH VIEW, besplatno TV lansiranje četiri nova muzička kanala je još jedan važan korak u širenju svoje marketinške i muzičke ponude. Deluxe muzika je napravljena za nemačku publiku i veliki ekran. Sa više od 17 miliona TV domaćinstava, satelit nam omogućava da dopremo do skoro polovine nemačkih TV gledalaca. Zbog toga je od suštinskog značaja za izgradnju brenda i izgradnju relevantnog, predvidivog i merljivog dometa za naše partnere. Zadovoljni smo prilikom DELUXE DANCE BY KONTOR, DELUXE FLASHBACK, DELUXE ROCK i DELUXE RAP da dodatno proširimo marketing i brend DELUXE MUSIC sa jakim partnerima na našoj strani.”Kaže Ulrike Unseld, koja je odgovorna za marketing i muzički portfolio na HIGH VIEW-u.

“Snažni brendovi i dug domet: distribucija putem ASTRA satelita nudi savršen spoj. Bez sumnje, DELUXE MUSIC je jedan od najrelevantnijih muzičkih brendova u Nemačkoj. Sa svoja četiri nova kanala, HIGH VIEW koristi ovaj domet i čini besplatnu ponudu za zabavu za mnoge gledaoce živopisnijom, glasnijom i raznovrsnijom.Kaže Christoph Mühleib. Kao generalni direktor kompanije SES Germany, odgovoran je za poslovanje kompanije SES i ASTRA za DACH.

Ovo su novi kanali

DELUXE DANCE OD KONTORA DELUXE DANCE BY KONTOR: Srce DELUXE DANCE BY KONTOR su aktuelni plesni hitovi, klupski klasici i party hitovi za dance pop. Ekskluzivni DJ setovi također imaju svoje mjesto u programu.

DELUXE FLASHBACK DELUXE FLASHBACK: Nikada ne zaboravljate muziku svoje mladosti. DELUXE FLASHBACK se osvrće na poslednje četiri decenije sa fokusom na 90-e i 00-te i nudi savršeno izbalansiranu kombinaciju!

DELUXE RAP DELUXE RAP: HipHop je oblikovao čitavu generaciju i sada je najživlji i najkreativniji žanr u mladoj ciljnoj grupi. Program DELUXE RAP-a raznolik je koliko i sam hip-hop: međunarodni, njemački rap, stara škola, klasici i prstohvat R&B i soula.

DELUXE SUKNJA DELUXE SUKNJA: U DELUXE ROCK-u, ljubitelji roka svih uzrasta dobijaju vrednost svog novca. Spektar se kreće od kultnog rocka i alternative njemačkom rocku do trenutnog rocka i novih trendova.

Deluxe muzika u eteru prvi put od 2005. godine

Deluxe Music se već nekoliko godina etablira kao popularni muzički kanal. Kanal je prvi put emitovan 1. aprila 2005. godine. Od kraja 2012. godine, kanal emituje svoj program u HD formatu izvan besplatne standardne digitalne verzije, putem HD+ platforme. Pored toga, kanal je predstavljen na najvažnijim kablovskim TV platformama, kao i na poznatim streaming TV platformama, kao što su Zattoo ili Waipu TV, ili Magenta TV. Kanal se takođe može primati putem različitih platformi u Austriji, Švajcarskoj, Slovačkoj, Estoniji, Španiji, Litvaniji i Poljskoj. Deluxe Television GmbH podneo je zahtev za insolventnost početkom 2013. godine i od tada traži nove investitore (prenosi INFOSAT). High View Group je preuzela kanale kompanije Deluxe Television u proleće 2013. godine.

Informacije o prijemu detaljno se mogu naći na www.deluxemusic.de/empfang.

Podaci o prijemu za Deluxe Music (SD kvalitet) na Astri 19.2° East – nešifrirani

Frekvencija 12.148 H, SR 27500, FEC 3/4 (DVB-S – QPSK)

Podaci o prijemu za Deluxe Music HD na Astri 19.2° East – šifrirani preko HD+

Frekvencija 10.803 H, SR 22000, FEC 3/4 (DVB-S2 – 8PSK)

Schlager Deluxe u eteru od 2020. godine

U julu 2020. godine HIGH VIEW pokrenuo je besplatni TV muzički kanal “Schlager Deluxe”, koji se također može dobiti nešifriran putem satelitskog sistema Astra preko 19,2° istočno (izvijestio je INFOSAT). Na kanalu gledatelji se mogu radovati trenutnim hitovima kao i njemačkim pop, kultnim i party hitovima.

Podaci o prijemu za Schlager Deluxe (SD kvalitet) na Astra 19.2° East

Frekvencija 10.921 V, SR 22000, FEC 7/8 (DVB-S – QPSK)

Još deset kanala sa posebnim interesima najavljeno na besplatnoj televiziji na satelitu

U decembru 2022. godine, Medijsko vijeće Bavarske državne agencije za nove medije (BLM) odlučilo je odobriti 14 televizijskih programa od posebnog interesa za Channel Factory GmbH, uključujući muzičke specijalne programe Deluxe Music (INFOSAT). Domaćinstva satelitske televizije tako se mogu radovati još deset programa od posebnog interesa na besplatnoj televiziji u budućnosti.

Prema BLM-u, četiri reportažna programa (“XPLORE”, “Hip Trips”, “One Terra”, “R-Adventure Channel”), dva dokumentarna programa (“History-TV”, “Animals-TV”) i četiri serijala ili igrana filmska programa (“Crime Mania”, “Series non stop”, “Rediscover”, “Costumes only”) biće lansirana “besplatno u vazduh”, odnosno besplatno i nešifrovano putem satelita.

DVB Portal

We use cookies to personalise content and ads, to provide social media features and to analyse our traffic. We also share information about your use of our site with our social media, advertising and analytics partners.

View more
Accept
Scroll to Top