skip to Main Content
Discovery+ na Sling TV-u i Dish TV-u
Discovery+-na-sling-tv-u-i-dish-tv-u

Discovery+ Launching On Sling TV And Dish TV

  Access 50,+ epizode discovery+ premium programa na SLING TV-u danas

  NEW YORK, NY i ENGLEWOOD, Colo. — Warner Bros. Discovery i DISH Network danas su najavili da će i Discovery i DISH Network danas biti dostupni i za korisnike SLING TV-a. Platforma je lansirala + epizode premium sadržaja, uključujući originalne serije i programiranje na zahtjev, na SLING-u počevši od 8. augusta, a zatim DISH u augustu . Omiljeni naslovi fanova dostupni na lansiranju uključuju Hillsong: A Megachurch Exposed, Conjuring Kesha, 08 Day: The Single Life i još mnogo toga iz 90 Day univerzuma, Fixer Upper: Welcome Home i Unprecedented.

  discovery+ screen image

  Svi korisnici SLING-a, uključujući korisnike SLING Free ili bilo koje SLING pretplate, mogu prilagoditi svoje iskustvo gledanja dodavanjem Discovery+ kao premium a la carte streaming usluge.

  “Pružanje najboljeg zabavnog iskustva našim klijentima oduvek je bio naš prioritet broj jedan u DISH-u i SLING-u,” rekao je Gary Schanman, predsednik grupe SLING TV. “Dodavanje Discovery+ na našim platformama nudi kultan i priznat sadržaj za a la carte iskustvo koje naši klijenti vole. Nudimo više od 200 premium a la carte usluga kako bismo omogućili našim korisnicima da prilagode svoje iskustvo gledanja, a sve to sa jednom prijavom na račun kako bi mogli lako upravljati svojim uslugama na jednom mjestu.”

  “Sa discovery+, posvećeni smo tome da naš sadržaj svetske klase bude dostupan svim našim fanovima na svim platformama, a ovo partnerstvo sa SLING-om i DISH-om nam omogućava da ispunimo tu obavezu,” rekao je Gabriel Sauerhoff, SVP, Digital Distribution and Commercial Partnerships, Warner Bros. Discovery. “Uvek stavljamo naše posvećene gledaoce na čelo našeg donošenja odluka i nastavićemo to da radimo dok širimo domet našeg voljenog programiranja, talenta i brendova.”

  Više od epizoda aktuelnih i klasičnih emisija dostupno je na Discovery+ iz kultnog portfolija mreža kompanije Discovery, uključujući HGTV, Food Network, TLC, ID, OWN, Travel Channel, Discovery Channel, Animal Planet i Magnolia Network, zajedno sa više od 200 discovery+ originalnih naslova i stotine sati ekskluzivnog sadržaja. Pored toga, usluga nudi vrhunske ne-fiktivne sadržaje iz A&E, The HISTORY Channel i Lifetime, kao i ekspanzivnu ponudu prirode i ekološkog programiranja.

  Posmatranje i doživljavanje Discovery+ je lako. SLING i DISH korisnici mogu pristupiti streaming servisu za 4 USD. 2022 mjesečno, ili nadogradite na komercijalnu pretplatu za 6 USD.

mjesečno. Oni koji žele da dodaju Discovery+ kao a la carte striming servis, ili dodaju na svoj SLING Free nalog, dobiće sedmodnevnu besplatnu probnu verziju kanala.

39

Vezani članci

Back To Top
Search