Discovery+ na Sling TV-u i Dish TV-u

discovery+-na-sling-tv-u-i-dish-tv-u

Discovery+ Launching On Sling TV And Dish TV

  Access 50,+ epizode discovery+ premium programa na SLING TV-u danas

  NEW YORK, NY i ENGLEWOOD, Colo. — Warner Bros. Discovery i DISH Network danas su najavili da će i Discovery i DISH Network danas biti dostupni i za korisnike SLING TV-a. Platforma je lansirala + epizode premium sadržaja, uključujući originalne serije i programiranje na zahtjev, na SLING-u počevši od 8. augusta, a zatim DISH u augustu . Omiljeni naslovi fanova dostupni na lansiranju uključuju Hillsong: A Megachurch Exposed, Conjuring Kesha, 08 Day: The Single Life i još mnogo toga iz 90 Day univerzuma, Fixer Upper: Welcome Home i Unprecedented.

  discovery+ screen image

  Svi korisnici SLING-a, uključujući korisnike SLING Free ili bilo koje SLING pretplate, mogu prilagoditi svoje iskustvo gledanja dodavanjem Discovery+ kao premium a la carte streaming usluge.

  “Pružanje najboljeg zabavnog iskustva našim klijentima oduvek je bio naš prioritet broj jedan u DISH-u i SLING-u,” rekao je Gary Schanman, predsednik grupe SLING TV. “Dodavanje Discovery+ na našim platformama nudi kultan i priznat sadržaj za a la carte iskustvo koje naši klijenti vole. Nudimo više od 200 premium a la carte usluga kako bismo omogućili našim korisnicima da prilagode svoje iskustvo gledanja, a sve to sa jednom prijavom na račun kako bi mogli lako upravljati svojim uslugama na jednom mjestu.”

  “Sa discovery+, posvećeni smo tome da naš sadržaj svetske klase bude dostupan svim našim fanovima na svim platformama, a ovo partnerstvo sa SLING-om i DISH-om nam omogućava da ispunimo tu obavezu,” rekao je Gabriel Sauerhoff, SVP, Digital Distribution and Commercial Partnerships, Warner Bros. Discovery. “Uvek stavljamo naše posvećene gledaoce na čelo našeg donošenja odluka i nastavićemo to da radimo dok širimo domet našeg voljenog programiranja, talenta i brendova.”

  Više od epizoda aktuelnih i klasičnih emisija dostupno je na Discovery+ iz kultnog portfolija mreža kompanije Discovery, uključujući HGTV, Food Network, TLC, ID, OWN, Travel Channel, Discovery Channel, Animal Planet i Magnolia Network, zajedno sa više od 200 discovery+ originalnih naslova i stotine sati ekskluzivnog sadržaja. Pored toga, usluga nudi vrhunske ne-fiktivne sadržaje iz A&E, The HISTORY Channel i Lifetime, kao i ekspanzivnu ponudu prirode i ekološkog programiranja.

  Posmatranje i doživljavanje Discovery+ je lako. SLING i DISH korisnici mogu pristupiti streaming servisu za 4 USD. 2022 mjesečno, ili nadogradite na komercijalnu pretplatu za 6 USD.

mjesečno. Oni koji žele da dodaju Discovery+ kao a la carte striming servis, ili dodaju na svoj SLING Free nalog, dobiće sedmodnevnu besplatnu probnu verziju kanala.

DVB Portal

We use cookies to personalise content and ads, to provide social media features and to analyse our traffic. We also share information about your use of our site with our social media, advertising and analytics partners.

View more
Accept
Scroll to Top