Discovery+ stiže na DIRECTV i DIRECTV STREAM

0
discovery+-stize-na-directv-i-directv-stream

Discovery+ Launches On DIRECTV And DIRECTV STREAM

Warner Bros. Discovery i DIRECTV danas su objavili da je discovery+, definitivni pretplatnički servis za pretplatu na stvarni život, dostupan korisnicima DIRECTV-a i DIRECTV STREAM-a, koji stupa na snagu odmah. Pored Discovery porodice mreža dostupnih DIRECTV i DIRECTV STREAM korisnicima danas, korisnici sada imaju pristup potpunoj i sveobuhvatnoj 70+ biblioteci epizoda discovery+ sadržaja, uključujući originalne serije i programiranje na zahtev, uz značajan popust putem njihove pretplate na DIRECTV ili DIRECTV STREAM.Novembarski programski sadržaji dostupni na lansiranju uključuju Holiday Central Hub naslove Dizajniranje Božića, One Delicious Christmas, A Gingerbread Christmas i A Christmas Open House sa Food Network i HGTV Fan-favoritima Ben i Erin Napier, Bobby Flay, Duff Goldman i Hilary Farr, pored nove serije za upoznavanje Written in the Stars, kao i omiljene naslove fanova kao što su Mary McCartney Serves It Up i Stanley Tucci: Potraga za Italijom.

S obzirom na to da DIRECTV svojim korisnicima isporučuje kompletan paket tradicionalnih linearnih kanala kompanije Discovery, svako ko se sada pretplati na Discovery+ putem svoje DIRECTV usluge dobiće mesečni popust od 2 dolara na svoju DIRECTV ili DIRECTV STREAM uslugu. DIRECTV i DIRECTV STREAM korisnici će pristupiti Discovery+ u okviru svog uobičajenog DIRECTV i DIRECTV STREAM interfejsa, omogućavajući im da besprekorno pristupaju i uživaju u svim svojim discovery+ sadržajima na jednom mestu koje im je već veoma poznato.

“DIRECTV uvijek nastoji ponuditi sadržaj koji naši kupci najviše žele, gdje god, kad god i koristeći bilo koji uređaj – ali i po snažnoj vrijednosti koju zaista mogu cijeniti”, rekao je Rob Thun, glavni direktor sadržaja DIRECTV-a. “Kako se sve više naših kupaca interesuje za vrhunske striming usluge, a mi dodajemo striming usluge programera kao što je Discovery čiji linearni kanali, nudimo možemo pomoći našim programerima da prošire svoj domet, istovremeno nudeći našim klijentima slične željene popuste.”

“U kompaniji Discovery+, znamo da naša publika traži naš sadržaj preko platformi i distributera, a naša misija je da omogućimo taj pristup što većem broju korisnika,” rekao je Gabriel Sauerhoff, SVP, Digital Distribution and Commercial Partnerships, Warner Bros. Discovery. “Naše partnerstvo sa kompanijom DIRECTV omogućava nam da nastavimo da gradimo na tom cilju nudeći naše omiljeno programiranje svojoj bazi klijenata, dodajući lakoću i pristupačnost njihovom iskustvu gledanja.”

Više od epizoda aktuelnih i klasičnih emisija dostupno je na Discovery+ iz kultnog portfolija mreža kompanije Discovery, uključujući HGTV, Food Network, TLC, ID, OWN, Travel Channel, Discovery Channel, Animal Planet i Magnolia Network, zajedno sa više od 200 discovery+ originalnih naslova i stotine sati ekskluzivnog sadržaja. Pored toga, usluga nudi vrhunske ne-fiktivne sadržaje iz A&E, The HISTORY Channel i Lifetime, kao i ekspanzivnu ponudu prirode i ekološkog programiranja.

Kada kupci DIRECTV i DIRECTV STREAM kupe ad-lite nivo Discovery+ za 4 USD. Mesečno putem DIRECTV-a, oni će automatski uštedeti 2 dolara od mesečne DIRECTV ili DIRECTV STREAM video pretplate.

Advertisement