Skip to content

Dish TV i SEI predstavljaju pametna rješenja na Android TV APAC Summitu

dish-tv-i-sei-predstavljaju-pametna-rjesenja-na-android-tv-apac-summitu

Dish TV India i SEI predstavljaju pametna rješenja na Android TV APAC Summit

BANGKOK, THAILAND — Dish TV, vodeća indijska kompanija za direktnu kuću (DTH), pokušava transformaciju iz tradicionalnog Linux set-top boxa u Android TV smart set-top box još od 2018 i očekuje da će proširiti IoT poslovanje zasnovano na Android TV boxu. U tom kontekstu, SEI Robotics, međunarodni dobavljač pametnih rešenja, predlaže rešenje zasnovano na Google ekosistemu koje kombinuje prednosti Android TV-a, Google Cloud platforme i ekosistemskih partnera.

Na kraju pretplatnika, SEI završava CBS integraciju na 4K hibridne set-top kutije i integriše OTT i DVB sadržajne servise DishTV-a kako bi korisnicima pružio besprekorno audio i video iskustvo. SEI predlaže SaaS rešenje zasnovano na poslovanju Dish TV-a. Može upravljati sa dva brenda Dish TV i D2H na istoj platformi i korisnicima pružiti različite video programe koristeći isti set top box. Da bi poboljšao vreme gledanja korisnika i druge ključne indikatore, SEI kombinuje EPG tradicionalnog DVB-a sa OTT metapodacima Dish TV WatchO kako bi preporučio omiljene programe korisnika kroz inteligentni algoritam preporuka.

Štaviše, na osnovu ovog pametnog rešenja SEI proširuje IoT proizvode i usluge. Korisnici samo treba da priključe IoT modul na 4K Hybird kutiji kako bi set-top box pretvorili u pametni prolaz, a svi pametni dodaci i kamere su spremni za upotrebu. Korisnici samo treba da skeniraju QR kod i mogu odmah da započnu putovanje pametne kuće. IoT modul ne samo da ostvaruje širenje set-top box poslovanja, već i rešava problem teškog uparivanja i složenog rada pametnih uređaja. Iskustvo korisnika bez trenja moglo bi nam pomoći da promovišemo naše IoT poslovanje,” rekao je Sunil Kumar, šef inženjeringa proizvoda u Dish TV-u.

Kombinacija Android TV-a i Google Cloud-a pomaže Dish TV-u da ostvari transformaciju iz tradicionalnog set-top box-a u pametni set-top box i istovremeno poveća potrošnju sadržaja korisnika. “SEI će nastaviti da jača saradnju sa Google Ecosystem kako bi pomogao Dish TV-u da konstantno korisnicima pruža sigurne, pogodne, stabilne i inovativne proizvode i usluge,” rekao je Jeff Yin, izvršni direktor SEI Robotics.

Back To Top
Search

We use cookies to personalise content and ads, to provide social media features and to analyse our traffic. We also share information about your use of our site with our social media, advertising and analytics partners.

View more
Accept