Skip to content

Disney dječji kanali na MAX TV-u

ht-flags

Hrvatski Telekom (HT) od 1. kolovoza svojim MAXtv pretplatnicima nudi Disney Channel i Disney Junior.

Ovo je uslijedilo nakon obnavljanja sporazuma između Walt Disney Company i HT-a, s tim da potonji već distribuira Fox, Fox Life, Fox Crime, Fox Movies, National Geographic, Nat Geo Wild, 24Kitchen i Baby TV. Uz Disney Channel i Disney Junior, bit će dostupni putem HT-ovih IPTV, DTH i OTT usluga.

Komentarišući razvoj, Kakhaber Abashidze, viši potpredsjednik, državni menadžer i generalni direktor Disney Central and Eastern Europe, rekao je: „Širom Centralne i Istočne Evrope duboko smo posvećeni linearnim kanalima. Naš prioritet broj jedan je da kupcima donesemo priče koje vole, a naši linearni kanali i dalje ostaju privlačna destinacija – uključujući naše kanale za zabavu koji određuju žanrove, National Geographic i Nat Geo Wild, naš generalni zabavni Fox portfolio kanal, kao i naše popularne dječji i obiteljski kanali Disney Channel i Disney Junior koji su pokrenuti u Hrvatskoj s HT-om u sklopu obnovljenog ugovora”.

Richard John Breskovic, direktor sektora rezidencijalnog marketinga, HT, dodao je: „Odličan TV sadržaj je nešto što gledatelji uvijek cijene i nešto na što stavljamo poseban fokus. Naše platforme, bilo da se radi o vrhunskim sportskim sadržajima, zabavnim, informativnim, dječijim programima, prepoznate su po tome što pružaju najbolji TV sadržaj koji se stalno obogaćuje. Stoga nam je drago zbog ovih najnovijih dodataka na našim platformama, jer ako postoji jedan brend koji je sinonim za zabavu, to je Disney”.

Back To Top
Search

We use cookies to personalise content and ads, to provide social media features and to analyse our traffic. We also share information about your use of our site with our social media, advertising and analytics partners.

View more
Accept