skip to Main Content
Eutelsat pokreće ESR 24/7 Esports Network
Eutelsat-pokrece-esr-24/7-esports-network

Autor

ESRevolution je odabrao Eutelsatov 13 stepeni Istok za evropsko lansiranje svog kanala za video igre ESR.

U ekskluzivnom ugovoru, ESR, već prisutan u SAD-u, prvi put će njegov sadržaj učiniti dostupnim u Evropi u 24 / 7 HD linearnom formatu od februara na Hotbirdu, koji doseže preko 135 miliona TV domaćinstava.

Komentiranje o sporazumu, Philippe Oliva, Eutelsatov CCO, rekao je: „Uzbuđeni smo što možemo pozdraviti ESR na Hotbirdu. Njegov revolucionarni format privlači novu generaciju mlađe publike i ilustruje da je linearna distribucija putem satelita atraktivna za ove nove žanrove kanala da bi se umnožila i diverzifikovala njihovu distribuciju “.

Wendy Wang , Izvršni direktor ESR-a dodao je: “Drago nam je što smo partneri s Eutelsatom kako bismo isporučili svoj sadržaj milionima igrača i obožavatelja u Europi u 24 / 7 linearni format. Globalno tržište video igara nastavlja brzo rasti i radujemo se razvoju naše ponude i rastu naše evropske publike u godinama koje dolaze “.

Srodno

20

Vezani članci

Türksat 8K ponovo emituje

Türksat 8K ponovo emituje

Nakon nekog vremena, turski satelitski operater Türksat nastavio je s radom demo kanala u Ultra HD rezoluciji u 8K formatu....

Back To Top
Search