skip to Main Content
Eutelsat se pridružuje Udruženju globalnih satelitskih operatera
Eutelsat-se-pridruzuje-udruzenju-globalnih-satelitskih-operatera

Eutelsat je postao punopravni član Globalne asocijacije satelitskih operatora (GSOA) sa sedištem u Briselu, globalne asocijacije izvršnih direktora koja predstavlja globalne i regionalne satelitske operatere.

Komentirajući razvoj, Isabelle Mauro, GSOA DG, rekla je: “Oduševljena sam što radim sa Evom Berneke, izvršnom direktoricom Eutelsata i njenim timom kako bi građanima i vladama pružila prednosti satelitske komunikacije i pomaknula industriju korak naprijed u pružanju povezanosti bilo gdje i bilo kada”.

Eva Berneke, izvršna direktorica Eutelsata, dodala je: “Naši timovi su najentuzijastičniji što se pridružuju GSOA u vrijeme velikih transformacijskih promjena u industriji, s procvatom tržišta povezanosti, prodornim inovacijama i značajnim povećanjem broja uključenih igrača. Uključeni na različitim nivoima i u nekoliko radnih grupa u okviru GSOA, željni smo da podržimo globalnu satcoms industriju na otpornom, odgovornom i inovativnom putu”.

GSOA je priznata kao predstavničko telo za satelitske operatere od strane međunarodnih, regionalnih i nacionalnih tela, uključujući regulatore, kreatore politika, organizacije koje postavljaju standarde kao što su Projekat partnerstva treće generacije (3GPP) i međunarodne organizacije poput Međunarodne unije za telekomunikacije (ITU) i Svetskog ekonomskog foruma (WEF).

276

Vezani članci

Back To Top
Search