skip to Main Content
fight24 HD pridružio se HD Austriji
Fight24-hd-pridruzio-se-hd-austriji

Autor

Njemačka borba za TV usluge uz naplatu 24 HD se širi u Austriju: Borbeni sportski kanal pokrenut je na hibridnoj satelitskoj platformi DTH HD Austrija.

Kanal se distribuira kao dio HD Austria Kombi , koji uključuje ukupno više od 80 TV kanala u HD i Ultra HD rezolucija i više od 40 novih premium kanala mjesečno cijena € 18 90.

Svi Kombi pretplatnici paketa mogu dobiti borbu 24 HD kao OTT usluga putem Interneta koristeći HD Austrijski set-top box (MZ – 101 ili MZ – 102) ili DVR (MP – ), Samsung EVO-S prijemnik ili HD TV TV aplikacija.

„Drago nam je što možemo ponuditi ovaj visokokvalitetni premium kanal kao prvu platformu u Austriji. Ovakvim vrhunskim kanalom borilačkih vještina u naš programski portfelj na hibridnoj HD Austria satelitskoj TV platformi dodajemo ekskluzivne sportske atrakcije iz Njemačke, Austrije, Švicarske i Europe “, rekao je Martijn van Hout, direktor HD Austrije i menadžer države. za Austriju i Njemačku u matičnoj kompaniji M7 Group.

„Fight 24 HD nudi našim kupcima dodata vrijednost u vezi sa sportom uz uzbudljive emisije uživo, vijesti i pozadinske izvještaje s područja olimpijskog boksa, kik boksa, mješovitih borilačkih vještina, hrvanja i muay tajlanda, ”dodao je van Hout.

Peter Behrends, generalni direktor borbe 24 HD operativna kompanija Martial Arts Broadcasting Network rekla je: „Lansiranjem HD Austrije nastavljamo da širimo distribuciju borbe 24 HD. Ponosni smo što smo s HD Austrijom uspjeli uvjeriti jednu od najvećih austrijskih TV platformi u naše programe. “

Što se tiče daljnjih sporazuma o prijevozu, Behrends je rekao: “U naprednim smo pregovorima s daljnjim operaterima platformi i mreža u zemljama njemačkog govornog područja.”

Povezano

77

Vezani članci

Hoće li se TivùSat plaćati?

Hoće li se TivùSat plaćati?

Italijanska sportska organizacija Lega Calcio počinje da prati proces koji će dovesti do sledećeg tendera Serije A i time dodele...

Back To Top
Search