Skip to content

Free-TV kanal sa fokusom na 60-e na Astra 28.2° istočno prije lansiranja kanala

free-tv-kanal-sa-fokusom-na-60-e-na-astra-28.2°-istocno-prije-lansiranja-kanala

Na satelitu Astra 28.2° istočno, novi besplatni TV kanal najavljuje svoj skori početak emitovanja, fokusirajući se na muziku šezdesetih godina. Kanal se emitira nešifrirano preko evropskog Ku-Band snopa na frekvenciji 11.582 H, SR 22000, FEC 5/6, DVB-S – QPSK u SD formatu, tako da se odašiljač može primati i izvan granica Velike Britanije konvencionalnim ogledalom u velikim dijelovima Evrope. Program zamjenjuje kanal Classic Hits, koji je prethodno bio na slotu (service ID 52121).

Prema podacima britanskog online servisa, novi kanal Broadbandtvnewsod strane Tonyja Blackburna. Blekburn, koji se proslavio šezdesetih godina prošlog veka sa piratskim radio brodovima, pre nego što je kasnije postao prvi voditelj za doručak na Radiju 1 i biće voditelj lansiranja.

Blackburn će otvoriti That’s 60’s s pjesmom “Flowers in the Rain” grupe “The Move”, istom pjesmom s kojom je u rujnu 1967. otvorio Radio 1.

Kanal emituje predstave umetnika ovog doba. Iako su muzičke spotove producirali samo izvođači u kasnijim decenijama, That’s 60-ih planira da prikaže mnoge nastupe bendova snimljenih 60-ih godina za TV emisije širom sveta. Blackburnu će se pridružiti i drugi voditelji iz tog vremena, uključujući Davida Hamiltona i Boba Harrisa, prenosi Broadbandtvnews.

To je 60-ih godina prošlog veka namenjeno gledaocima koji su živeli 60-ih ili su rođeni u kasnijim decenijama i odrasli slušajući muziku svojih roditelja. Novi kanal će biti pokrenut kao sestrinski servis arhivskog TV kanala That’s TV, koji takođe emituje širom zemlje. Program se takođe može naći nešifrovan na istoj frekvenciji na Astri 28,2° istočno.

To je matična kompanija 60-ih, That’s Media Group, nastaviće da emituje svoj originalni That’s TV kanal na Freeview Channel 65, Sky Channel 183 i Freesat Channel 178. To je TV koji se takođe emituje u 20 regiona Velike Britanije na Freeview kanalu 7 ili 8. Kanali povezani sa lokalnim TV servisima koje nudi That’s Media.

Back To Top
Search

We use cookies to personalise content and ads, to provide social media features and to analyse our traffic. We also share information about your use of our site with our social media, advertising and analytics partners.

View more
Accept