skip to Main Content
freeSAT isključuje SD, prebacuje se na HD. Vesti o Skylinku u novembru

Vijesti o češko-slovačkim satelitskim platformama freeSAT i Skylink očekuju narednih dana i sedmica. Obje DTH usluge ponudit će svojim klijentima više HD programa nego prije.

Kupci freeSAT platforme na Thor 5/6/7 (0,8 ° W) i Intelsat 10-02 (1 ° W) satelitskim sistemima prvi će put vidjeti promjene ovog mjeseca, a nakon toga i Skylink klijenti na satelitu Astra 3B (23,5 ° I).

Pripremamo nekoliko promjena u ponudi satelitskog programa. Promjene ćemo predstaviti za kupce FreeSAT platforme u listopadu, a za korisnike Skylinka u studenom “, rekao je Jaromír Glisník, član Upravnog odbora M7 Grupe , na pitanje parabola.cz (Kanal + Luksemburg).

Jaromír Glisník je u nedavnom intervjuu naznačio zašto freeSAT dobiva “prioritet” u ovom smjeru – vlasnik namjerava iskoristiti kapacitet nakon izlaska freeSAT-a kako bi proširio ponudu programa u HD rezoluciji na mađarsko i rumunjsko tržište, gdje upravlja platformom UPC Direct, odnosno Focus Sat.

Da, promjene frekvencije bit će povezane s promjenama programa. Budući da nemaju svi naši kupci prijemnike s funkcijom FastScan, tj. sa automatskim ponovnim podešavanjem, pokušavamo kombinirati promjene u jednu jedinicu i smanjiti njihov broj “, objašnjava Jaromír Glisník.

Kojim se programima gledaoci mogu radovati? ” Konkretne promjene najavit ćemo u priopćenju za medije. Općenito se može reći da će naši kupci dobiti mnogo više programa u HD kvaliteti nego prije “, kazao je Jaromír Glisník.

44

Vezani članci

Hoće li se TivùSat plaćati?

Hoće li se TivùSat plaćati?

Italijanska sportska organizacija Lega Calcio počinje da prati proces koji će dovesti do sledećeg tendera Serije A i time dodele...

Back To Top
Search