Hellas Sat podržava Orange Romania DTH konsolidaciju

Hellas Sat proširuje svoje usluge u Rumuniji kroz partnerstvo sa Orange Romania Group

KOFINOU, KOROPI — Hellas Sat i Orange Romania zajedno sa Orange Romania Communications (Telekom Rumunija Communications) su ojačali svoju stratešku saradnju kroz višegodišnji sporazum kako bi završili DTH spajanje Orange Romania i Orange Romania Communications TV paketa i ponuda.

Ovo će dodatno omogućiti Orange Romania Grupi da ponudi integrisano tehničko rešenje koje se prevodi u više pogodnosti za sve svoje kupce, slične usluge, kao i jedinstveno korisničko iskustvo za korisnike Orange Romania i Orange Romania Communications, potpomognuto opsežnom pokrivenošću Hellas Sat-a.

Performanse i dostupnost dva Hellas Sat satelita koji su u istoj orbitalnoj poziciji, zajedno sa jedinstvenim tehničkim i komercijalnim pristupom odigrali su važnu ulogu u pobjedi na tenderskoj proceduri. Tako je partnerstvo sa Hellas Sat došlo kao prirodan izbor za Orange Romania Group, jer se kompanija i dalje fokusira na pružanje visokokvalitetnih usluga svojim klijentima sa ciljem da postane prvi izbor za konvergentne usluge u Rumuniji.

Ovim novim partnerstvom, Hellas Sat postaje prva orbitalna pozicija za distribuciju DTH i TV kanala u Rumuniji i jača vodeću poziciju satelitskog operatera u jugoistočnoj Evropi.

“Čast nam je da sarađujemo sa kompanijama Orange Romania i Orange Romania Communications, nastavljajući i proširujući naše usluge u Rumuniji. Ponosni smo što sarađujemo sa kompanijom Orange Romania kako bismo svojim pretplatnicima ponudili najbolje korisničko iskustvo u DTH-u, sa poboljšanim uslugama i tehnologijom. Ovaj novi sporazum jasno pokazuje dugoročnu posvećenost Hellas Sat operaterima i emiterima, da služi Rumuniji – i zemljama jugoistočne Evrope općenito – sa jednim od najmoćnijih satelitskih sistema u regiji, dostižući više od 1,5 miliona antena usmjerenih na 39 stepeni istočno.” – Christodoulos Protopapas, izvršni direktor Hellas Sat-a.

DVB Portal

We use cookies to personalise content and ads, to provide social media features and to analyse our traffic. We also share information about your use of our site with our social media, advertising and analytics partners.

View more
Accept
Scroll to Top