skip to Main Content
Hellas Sat podržava Orange Romania DTH konsolidaciju

Hellas Sat proširuje svoje usluge u Rumuniji kroz partnerstvo sa Orange Romania Group

KOFINOU, KOROPI — Hellas Sat i Orange Romania zajedno sa Orange Romania Communications (Telekom Rumunija Communications) su ojačali svoju stratešku saradnju kroz višegodišnji sporazum kako bi završili DTH spajanje Orange Romania i Orange Romania Communications TV paketa i ponuda.

Ovo će dodatno omogućiti Orange Romania Grupi da ponudi integrisano tehničko rešenje koje se prevodi u više pogodnosti za sve svoje kupce, slične usluge, kao i jedinstveno korisničko iskustvo za korisnike Orange Romania i Orange Romania Communications, potpomognuto opsežnom pokrivenošću Hellas Sat-a.

Performanse i dostupnost dva Hellas Sat satelita koji su u istoj orbitalnoj poziciji, zajedno sa jedinstvenim tehničkim i komercijalnim pristupom odigrali su važnu ulogu u pobjedi na tenderskoj proceduri. Tako je partnerstvo sa Hellas Sat došlo kao prirodan izbor za Orange Romania Group, jer se kompanija i dalje fokusira na pružanje visokokvalitetnih usluga svojim klijentima sa ciljem da postane prvi izbor za konvergentne usluge u Rumuniji.

Ovim novim partnerstvom, Hellas Sat postaje prva orbitalna pozicija za distribuciju DTH i TV kanala u Rumuniji i jača vodeću poziciju satelitskog operatera u jugoistočnoj Evropi.

“Čast nam je da sarađujemo sa kompanijama Orange Romania i Orange Romania Communications, nastavljajući i proširujući naše usluge u Rumuniji. Ponosni smo što sarađujemo sa kompanijom Orange Romania kako bismo svojim pretplatnicima ponudili najbolje korisničko iskustvo u DTH-u, sa poboljšanim uslugama i tehnologijom. Ovaj novi sporazum jasno pokazuje dugoročnu posvećenost Hellas Sat operaterima i emiterima, da služi Rumuniji – i zemljama jugoistočne Evrope općenito – sa jednim od najmoćnijih satelitskih sistema u regiji, dostižući više od 1,5 miliona antena usmjerenih na 39 stepeni istočno.” – Christodoulos Protopapas, izvršni direktor Hellas Sat-a.

66

Vezani članci

Back To Top
Search