Helwa TV sleće preko MENA sa Arabsat

Provajder sadržaja digitalne i medijske platforme Ninetnine pokrenuo je svoj live linearni zabavni kanal Helwa TV na Arabsat-u kako bi bio dostupan besplatno na satelitskom TV prenosu BADR-6, koji dopire do miliona ljudi na Bliskom istoku i u Severnoj Africi.Njome upravlja Ninetnine i suvlasnik BluTV-a, Helwa TV emitira vrhunske turske serije i sjevernoafričke TV emisije koje su se pokazale uspješnim na evropskim kablovskim mrežama i na OTT servisu Dish Networka, Sling TV u SAD-u gdje Ninetnine ima 10 premium linearne sjevernoafričke kanale. Operater čini Helwa TV jednim od najgledanijih arapskih kanala na glavnim TV platformama.

“Prateći novu strategiju Arabsata koja proširuje našu saradnju sa ključnim partnerima, uspeli smo da stvorimo ekosistem međunarodnih medijskih partnera koji nam omogućava da izgradimo snažne veze sa našim klijentima,” rekao je Alhamedi Alanezi, izvršni direktor Arabsata. “Inovativni pristup distribucije medija kompanije Ninetnine usklađen je sa našom vizijom i strategijom. Ovo partnerstvo je prva cigla više projekata koji će biti objavljeni u 2023.”

“Ovo je neverovatna prilika za ljude širom MENA da imaju besplatan pristup Helwa TV-u i da uživaju u nizu vrhunskih emisija i lokalnih sadržaja koji zabavljaju arapsku i severnoafričku dijasporu koja živi u Evropi i Severnoj Americi,” dodali su suosnivači Ninetnine Samir Zehani i Adel Hamla. “Oduševljeni smo što možemo da najavimo ovo najnovije proširenje naših medijskih servisa i da se udružimo sa liderom kao što je Arabsat kako bismo drugačije unovčili naš sadržaj.”

DVB Portal

We use cookies to personalise content and ads, to provide social media features and to analyse our traffic. We also share information about your use of our site with our social media, advertising and analytics partners.

View more
Accept
Scroll to Top