skip to Main Content
Intelsat traga za nepovezanim afričkim satelitom
Intelsat-traga-za-nepovezanim-africkim-satelitom

Intelsat se posvećuje poboljšanju svakodnevnog kvaliteta mreže i pomaganju afričkim provajderima komunikacionih usluga (CSP) da pruže sigurnu i pristupačnu povezanost širom kontinenta.

Provajderi satelitskih komunikacija (CSP) su istorijski požurili da spasu nakon prirodne ili veštački izazvane nesreće koja je lokalnu zemaljsku mrežu učinila nedostupnom. Danas, Intelsat se posvećuje poboljšanju svakodnevnog kvaliteta mreže i pomaganju afričkim CSP-ovima da pruže sigurnu i pristupačnu povezanost širom kontinenta,” rekao je Hans Geldenhuys, direktor prodaje u Intelsatu.

Afrika je među najsloženijim okruženjima za svakog provajdera komunikacionih usluga koji želi da pruži visokokvalitetnu i dosledno dostupnu povezanost ljudima kojima je potrebna. Regionalni faktori i geografska realnost doprinose poteškoćama u pružanju neprekidne, brze komunikacije u rangu sa onim što je uobičajeno u većem delu ostatka sveta,” dodao je Geldenhuys. “Obezbeđivanje nedovoljno opsluženog stanovništva u Africi da ima pristup širokopojasnoj povezanosti je od ključnog značaja. Bez pristupa, milioni ljudi rizikuju da nepovratno zaostaju za ostatkom povezanog sveta.

Intelsat tvrdi da je prvi satelitski operater koji pruža satelitske komunikacijske usluge na kontinentu.

“Intelsat sada vodi razvoj naše “sljedeće prve” – pouzdane i široko dostupne komunikacijske mreže u Africi. Naš tim to čini ulaganjem u razvoj trajne i održive komunikacione infrastrukture širom kontinenta,” rekao je Geldenhuys.

100

Vezani članci

Back To Top
Search