skip to Main Content
Kabelio proširuje svoj asortiman programa: Devet novih kanala na satelitu
Kabelio-prosiruje-svoj-asortiman-programa:-devet-novih-kanala-na-satelitu

Početkom aprila, švajcarska satelitska platforma Kabelio najavljuje proširenje svoje programske ponude za devet dodatnih kanala.

S “n-tv”, u Kabeliju je pokrenut prvi informativni kanal na njemačkom jeziku i Kabelio dodatno proširuje svoju programsku ponudu za gledatelje francuskog govornog područja, objavio je operater platforme 3. aprila.

Pored muzičkog kanala M6 Music, dečijeg kanala Gulli, kao i kanala W9 i 6ter, ženevski televizijski kanal Leman Blue sa svojim lokalnim informativnim i sportskim programom sada je dostupan putem Kabelia. Asortiman kanala na engleskom jeziku biće dopunjen Film4 i ITV2 i ITV4 kanalima, koji su dostupni putem Kabelia od februara. Sa sada 66 kanala, uključujući sve SRG kanale, najpopularnije kanale na nemačkom jeziku kao što su 3+, TV24, ProSieben, RTL, ORF1 i 2, ARD, ZDF, regionalni švajcarski kanali kao što su TeleZüri, TV Südostschweiz, Tele Bärn i mnogi uzbudljivi međunarodni kanali, Kabelio putem satelita nudi razne programe koji su ranije bili dostupni samo na kablovskoj televiziji. Damir Krilčić, izvršni direktor Kabelio: “Veoma smo zadovoljni što možemo da obogatimo Kabelio ponudu sa daljim atraktivnim stanicama. Od lansiranja Kabelio-a, proširili smo našu ponudu programa sa 34 na 66 kanala bez dodatnih troškova za naše kupce.”

Kabelio AG, sa sjedištem u Freienbachu, Pfäffikon u kantonu Schwyz, prodaje Kabelio proizvod za gledaoce sa prebivalištem u Švicarskoj. Usluga obuhvata 66 TV kanala, od kojih je većina ranije bila dostupna samo na kablovskoj televiziji. To uključuje kanale SRG, 3+, TV24, SWISS1, RTL, ProSieben, ORF1 i 2, BBC One, France 2, ARD, ZDF, TeleZüri i mnoge druge regionalne, nacionalne i međunarodne programe.

Da bi dobili Kabelio kanale, gledaocima je potreban satelitski sistem usklađen sa Eutelsat Hot Bird 13° East pozicijom.

Podaci o prijemu predajnika za pretragu transpondera

Potrebni podaci o prijemu za pretragu transpondera satelitskog prijemnika i preko kojih frekvencija će programi biti primljeni mogu se naći ovde.

Pristup programima je preko Kabelio CI+ modula, koji se distribuira preko online prodavnica i specijalizovanih prodavaca.

Info: www.kabelio.ch

34

Vezani članci

Back To Top
Search