skip to Main Content
Kanal History sa osvježenim logom
29. marta Kanal History predstavio se poljskim gledaocima sa novim logotipom. ” Osvježeni izgled i vizuelni identitet kanala u EMEA dio je globalne promjene koja je započela s A+E mrežama u SAD-u, a zatim se proširila širom svijeta”, kažu iz A+E Networks.

History je zabavni i dokumentarni kanal koji govori o izuzetnim ljudima i inspirativnim pričama. To mijenja percepciju prošlosti i sadašnjosti. U programima se iznenađujuće fokusira na harizmatične heroje koji proširuju značenje pojma “istorija”.

History2 je popularni naučni kanal za ljude koji su znatiželjni o svijetu. Naučit ćete kako slučajnost može promijeniti sudbinu čovječanstva, kako funkcionira mozak i koje tajne skriva svemir. Zajedno sa svjetskim stručnjacima pruža provjerene informacije o svakoj temi.
Promjena logotipa History2 planirana je za kasnije, ali sada predstavljamo njegov izgled.
– Novi vizualni identitet pametno kombinuje dvije verzije slova H, gdje je jedan lik skriven unutar drugog – simbolizira ideju otkrivanja istinite priče koja leži ispod površine. Kao znak naslijeđu brenda, eksterijer H odjekuje prošlošću, dok uključuje moderne akcente, dok uglađene linije unutrašnjosti H podupiru novi identitet koji će koristiti brze animacije, živopisne slike i energične pokrete, prenosi A+E Networks .

182

Vezani članci

Back To Top
Search