Korisnicima MAXtv-a dostupni novi sportski kanali, ali ukida se SportKlub, dok N1 ostaje u ponudi

Hrvatski Telekom tijekom sljedeće četiri sezone ima ekskluzivna prava emitiranja najgledanijeg sportskog sadržaja u Hrvatskoj; Hrvatske nogometne lige i Hrvatskog nogometnog kupa. Prijenosi utakmica odvijati će se na novoosnovanim MAXSport programima, koji su korisnicima testno uključeni od 1. srpnja, a od kojih će MAXSport 1 prenositi veći dio HNL utakmica te će biti dostupan već u osnovnom paketu MAXtv-a. Nogometnu sezonu na MAXSportu otvara u ekskluzivnom prijenosu utakmica Superkupa Dinamo-Hajduk ove subote, 9. srpnja, u 20h.

Osim prijenosa uživo, program će sadržavati i posebne emisije koje će se baviti hrvatskim nogometom, primjerice ponedjeljkom je planirana posebna emisija u trajanju od 90 minuta posvećena HNL-u. Želja HT-a  je s vremenom proširiti program na hrvatske lige i kupove iz drugih sportova i da MAXsport bude sadržajem bogati, izvorni hrvatski sportski kanal.

Kome su novi kanali dostupni?

MAXSport1 program dostupan je već u osnovnom paketu svim korisnicima MAXtv, dok će MAXSport2 program biti dostupan MAXtv korisnicima sportskih paketa. MAXSport2 program sadržavat će prijenose uživo u trenutcima kada će se odigravati više paralelnih utakmica, dok će ostatak vremena na njemu prikazivati snimke i sažeci. Oba MAXSport programa biti će dostupa i na MAXtv satelitu, te u ponudi Iskona i evotv-a.

To će upotpunit nogometne utakmice najboljih i najzanimljivijih liga i natjecanja: UEFA Liga prvaka, UEFA Konfederacijska liga, španjolska La Liga, engleski Premiership, talijanska Seria A, francuska Ligue 1, portugalska Primeira, koje će se sve prenositi na ArenaSport kanalima dostupnima na MAXtv-u.

„Hrvatski Telekom usko je povezan sa sportom u mnogim segmentima svog poslovanja. Kao vodeća telekomunikacijska kompanija u Hrvatskoj, uvijek stremimo osigurati najkvalitetniji sadržaj našim korisnicima. Kako smo mi u Hrvatskoj poznati kao strastveni ljubitelji sporta, posebice nogometa, naša je zadaća omogućiti vrhunsko iskustvo putem najgledanijeg sportskog sadržaja i pritom podržavati i promovirati hrvatski sport. Vjerujem kako ćemo uz MAXSport1 i MAXSport2 programe zadovoljiti i opravdati povjerenje naših gledatelja“, izjavio je Richard Brešković, direktor Sektora marketinga za privatne korisnike.

Sve utakmice prenosit će se u HD-u, a povremeno i 4k

Sve utakmice HNL-a na MAXsport kanalu prenosit će se u najvišoj HD kvaliteti s obzirom da je HT osigurao povezanost stadiona optičkom infrastrukturom sa gigabitnim linkovima, čime su već sad ispunjeni preduvjeti i za buduće prijenose u 4k kvaliteti koje povremeno možemo očekivati već i u novoj sezoni.

Ukida se SportKlub

Ovih dana MAXtv korisnici koji su do sada imali SportKlub programe 1 do 6, Grand TV, Lov i Ribolov te Pikaboo i Vavoom dječje kanale,.dobit će obavijest da prestaju biti dijelom ponude MAXtv-a od 1. kolovoza.

U zamjenu za te sadržaje dobit će (ovisno o paketu koji imaju):

  • MAXSport 1 i MAXSport 2 kanali – prvi u osnovnom paketu, drugi u sportskom;
  • ArenaSport programe 7 do 10 uz nastavak prijenosa engleskog Premiershipa koji se od ove sezone emitira na ArenaSportu, uključuje i UEFA Ligu prvaka.
  • Snimalicu na Nova TV i Doma TV kanalima – usluga je do sada bila uključena kao dio Nova TV paketa i dodatno se naplaćivala;
  • Disney Junior i Disney Channel kanale – sadržaj za najmlađe;
  • Informativni kanal N1 – nastavljate gledati kao i do sada;
  • Arena eSport i Arena Fight kanale – za sve koji uživaju u eSport sadržaju i borilačkim sportovima;
  • Balkan Trip, Toxic TV i Toxic Folk – turistički i glazbeno-zabavni kanali.

Od 1. kolovoza bit će i manjih korekcija (povećanja) cijena za neke od paketa, a svima koji nisu zadovoljni s promjenama u ponudi TV kanala ili izmjenama cijena, omogućit će se i raskid ugovora bez naknade (ta ponuda trajat će samo 30 dana).

DVB Portal

We use cookies to personalise content and ads, to provide social media features and to analyse our traffic. We also share information about your use of our site with our social media, advertising and analytics partners.

View more
Accept
Scroll to Top