skip to Main Content
Creonic optimizuje DVB-GSE enkapsulator i dekapsulatorska IP jezgra

Creonic DVB-GSE enkapsulator i dekapsulatorska IP jezgra sada su dostupni sa brzinom prenosa podataka do 4 Gbit/s

KAISERSLAUTERN, Njemačka — Creonic GmbH, tržišni lider za satelitske komunikacijske IP jezgre, danas je objavio optimizaciju performansi svog DVB-GSE Encapsulatora i Decapsulator IP Cores. Oni zatvaraju jaz između mrežnih protokola kao što je Ethernet i fizičkog sloja DVB-standarda.

“Trudimo se da ispunimo sve veće zahteve naših klijenata. Sada mogu imati koristi od 4 puta veće brzine podataka u poređenju sa prethodnim verzijama ovih IP jezgara,” objasnio je Matthias Alles, izvršni direktor i suosnivač kompanije Creonic.

Počevši od njihovog početnog izdanja, interfejsi oba jezgra savršeno se uklapaju u Creonic DVB-S2X modulatore M100 i M400, kao i DVB-S2 / DVB-S2X Decoder IP jezgra. U ovoj postavci, ova jezgra obično rade po stopi simbola do 125 Mbaud.

Predstavljeni novim izdanjem, interfejsi enkapsulatora i dekapsulatora nude paralelizam za konfigurisanje vremena dizajna tako da mogu da rade i sa Creonic DVB-S2X Wideband modulatorom M800 i DVB-S2X širokopojasnim dekoderom. Oba IP-a sada dostižu potrebne brzine podataka od 4 Gbit/s dok rukuju 500 Mbaud nosačem koji koristi 256-APSK modulaciju.

DVB-GSE IP jezgra su odmah dostupna za ASIC i FPGA tehnologije (Xilinx i Intel) bilo kao VHDL izvorni kod ili kao šifrovana netlista. Isporuke uključuju HDL simulacijske modele, VHDL testbench, bit-accurate Matlab, C ili C ++ simulacijske modele i sveobuhvatnu dokumentaciju.

51

Vezani članci

nilesat-objavio-dividendu

Nilesat isplatio dividendu

Satelitski operater Nilesat sa sjedištem u Kairu objavio je isplatu novčane dividende u iznosu od 0,45 dolara po dionici. Isplata...

kanada-investira-u-mda

Kanada investira u MDA

Kanadska vlada će uložiti 1,2 milijarde kanadskih dolara (0,81 milijardi evra) u svemirsku robotiku i satelitski biznis MDA (bivši Macdonald,...

Back To Top
Search