M7 i A+E potpisali sporazum o satelitskoj distribuciji

0

M7 Grupa je zaključila višegodišnji ugovor o kapacitetu sa kompanijom A+E Networks EMEA za satelitsku distribuciju svojih vodećih kanala History and Crime+Investigation širom Evrope.

Sporazum omogućava A+E Networks EMEA da isporuči kanale preko M7 satelitske platforme na 1 stepenu zapadno svojim partnerskim korisnicima u okviru evropskog otiska Thora 5.M7, koji je deo Canal+ Grupe, i A+E Networks EMEA su dugogodišnji partneri za različita evropska tržišta koja opslužuje M7, pre svega za distribuciju kanala. Kao deo novog sporazuma, M7 Platform Services vodi računa o bezbednoj i bezbednoj satelitskoj distribuciji kanala, istovremeno pružajući A+E Networks EMEA podršku za pomoć na prvom nivou za svoje partnerske korisnike.

Komentarišući sporazum, Matt Westrup, potpredsednik EMEA tehnologije i operacija, rekao je: “Oduševljeni smo što smo partneri sa M7, koji se brine o evropskoj satelitskoj distribuciji ovih kanala na Thor 5, partnerstvu koje se nadovezuje na zajedničku istoriju saradnje tokom mnogo godina u korist naših brojnih partnerskih partnera i, naravno, our viewers”.

Bill Wijdeveld, potpredsjednik usluga sadržaja platforme u M7 Grupi, dodao je: “Veoma smo zadovoljni što proširujemo naše partnerstvo sa A+E Networks EMEA na područje satelitske distribucije, omogućavajući A+E Networks EMEA da svojim partnerskim korisnicima posluži sigurnim i isplativim rješenjem za doprinose. Radujemo se kontinuiranoj, plodnoj saradnji”.