Skip to content

M7 i A+E potpisali sporazum o satelitskoj distribuciji

m7canalpluscomp

M7 Grupa je zaključila višegodišnji ugovor o kapacitetu sa kompanijom A+E Networks EMEA za satelitsku distribuciju svojih vodećih kanala History and Crime+Investigation širom Evrope.

Sporazum omogućava A+E Networks EMEA da isporuči kanale preko M7 satelitske platforme na 1 stepenu zapadno svojim partnerskim korisnicima u okviru evropskog otiska Thora 5.

M7, koji je deo Canal+ Grupe, i A+E Networks EMEA su dugogodišnji partneri za različita evropska tržišta koja opslužuje M7, pre svega za distribuciju kanala. Kao deo novog sporazuma, M7 Platform Services vodi računa o bezbednoj i bezbednoj satelitskoj distribuciji kanala, istovremeno pružajući A+E Networks EMEA podršku za pomoć na prvom nivou za svoje partnerske korisnike.

Komentarišući sporazum, Matt Westrup, potpredsednik EMEA tehnologije i operacija, rekao je: “Oduševljeni smo što smo partneri sa M7, koji se brine o evropskoj satelitskoj distribuciji ovih kanala na Thor 5, partnerstvu koje se nadovezuje na zajedničku istoriju saradnje tokom mnogo godina u korist naših brojnih partnerskih partnera i, naravno, our viewers”.

Bill Wijdeveld, potpredsjednik usluga sadržaja platforme u M7 Grupi, dodao je: “Veoma smo zadovoljni što proširujemo naše partnerstvo sa A+E Networks EMEA na područje satelitske distribucije, omogućavajući A+E Networks EMEA da svojim partnerskim korisnicima posluži sigurnim i isplativim rješenjem za doprinose. Radujemo se kontinuiranoj, plodnoj saradnji”.

Back To Top
Search

We use cookies to personalise content and ads, to provide social media features and to analyse our traffic. We also share information about your use of our site with our social media, advertising and analytics partners.

View more
Accept