skip to Main Content
M7 potpisuje ugovore o satelitskom kapacitetu sa Klenot TV i Hobby TV
M7-potpisuje-ugovore-o-satelitskom-kapacitetu-sa-klenot-tv-i-hobby-tv

Autor

M7 Group zaključila je sporazume o satelitskom kapacitetu sa dva nova kanala za distribuciju putem Skylinka, DTH platforme na Astri 23. 5 Istočno za Češku i Slovačku.

Klenot TV, koji je pokrenut 1. septembra, u vlasništvu je Emporia Style Kft iz Budimpešte. Klenot TV novi je besplatni kanal za kupovinu na češkom jeziku, posvećen nakitu i kozmetici, koji nudi preko dvanaest sati emisija dnevno. Emporia www.klenottv.cz

Hobby TV, u vlasništvu praške kompanije S&P Broadcasting, započeo je početkom ljeta. HOBBY TV je životni televizijski kanal za češko i slovačko tržište fokusiran na hobi, arhitekturu, dizajn enterijera i vrt. S&P takođe posjeduje kanal za kuhanje Mnam TV, koji već emitira putem Skylinka.

I za televizije Klenot i za Hobby TV, široki domet Skylink-ovog TV domaćinstva u Češkoj i Slovačkoj bio je ključni pokretač izbora M7 za partnera za satelitsko emitovanje. Oba kanala imaju posvećena mjesta u Elektronskom programskom vodiču Skylinka, omogućavajući pretplatnicima da lako pronađu kanal među širokom programskom ponudom.

Srodno 188062

32

Vezani članci

Hoće li se TivùSat plaćati?

Hoće li se TivùSat plaćati?

Italijanska sportska organizacija Lega Calcio počinje da prati proces koji će dovesti do sledećeg tendera Serije A i time dodele...

Back To Top
Search