ManSat sada River Advisers

mansat-sada-river-advisers

Svemirska i satelitska kompanija ManSat sa sedištem na ostrvu Man rebrendira se kao River Advisers.

“Novo ime i brendiranje odražavaju rast stručnosti, usluga i ambicija kompanije,” navodi se u saopštenju River Advisers-a. “Rebrand prepoznaje širenje konsultantskih usluga River Advisersa od tradicionalnih pružalaca usluga do klijenata u New Space-u, kao i dodatne usluge koje se nude. River Advisers pruža kritične konsultacije za regulaciju međunarodnog spektra, pristup tržištu i sveobuhvatnu podršku satelitskoj i telekomunikacionoj industriji i ambicioznim novim tehnologijama širom sveta.

Kao deo rebrendiranja, River Advisers će ponuditi veću podršku tehnološkim startapovima koji se fokusiraju na direktne uređaje (D2D), usluge u orbiti, svemirska istraživanja i Internet stvari (IoT). Za ove kompanije, vreme i resursi su često ograničeni, ali oni imaju hitnu potrebu da izgrade odnose sa regulatorima mnogo pre nego što postanu operativni. Za ove klijente, River Advisers kaže da će moći da iskoristi svoju stručnost kako bi ponudio ključne uvide, istovremeno dajući kredibilitet svom poslovanju.

“Od 1998. godine pomažemo pionirima i inovatorima da definišu nove granice i poboljšaju sve naše živote,” rekla je Ketrin Gizinski, izvršna direktorka River savetnika. “Tokom ovih godina, radili smo rame uz rame sa našim klijentima kao tehnološki omogućavači, bilo da premošćavamo digitalnu podelu i održavamo kritičnu infrastrukturu, olakšavamo automatizaciju i naučni napredak ili preuzimamo vodeću ulogu u prevenciji klimatskih promena i očuvanju prirodnih resursa. The rebrand to River Advisers marks both the evolution of the company and our ongoing mission to connect more people, monitor the planet, and help secure and improve life on Earth and beyond”.

“Bilo da štite uspostavljenu infrastrukturu ili pokreću nove kapacitete, River Advisers je tu da pomogne našim klijentima da posluju i inoviraju tako što će osigurati pristup resursima, tržištima i regulatornim odobrenjima koja su im potrebna,” rekao je Gizinski. “Od koncepta do komercijalizacije, end-to-end usluga koju nudimo pruža neuporedivo iskustvo u svim aspektima procesa podnošenja ITU-a, strategiji spektra, pristupu tržištu i odnosima sa regulatorima, kao i tržišnoj inteligenciji i tehničkim studijama.”

DVB Portal

We use cookies to personalise content and ads, to provide social media features and to analyse our traffic. We also share information about your use of our site with our social media, advertising and analytics partners.

View more
Accept
Scroll to Top