Match4 počinje sutra

Najnoviji mađarski sportski kanal, MATCH4, počeće sa emitovanjem 5. avgusta. Televizija network4 grupe bit će dostupna od samog početka u ponudama Vodafonea, DIGI, DirectOne, Teleunion, VidaNet, PR-TELECOM, PickUp i Invinetwork, tako da će mase mađarskih ljubitelja sporta moći uživati, na primjer, u Premier Liga, LIGUE 1 i NASCAR utrke. Osim toga, ARENA4 je uključena u ponudu DIGI-ja, čineći ga dostupnim u mrežama svih glavnih provajdera usluga.

ARENA4 svoju popularnost kao najdinamičnijeg sportskog kanala u zemlji duguje, između ostalog, činjenici da direktni prenosi čine oko polovinu njenog programskog vremena. ARENA4 mađarskim gledaocima donosi njemačku Bundesligu i 2 Bundesligu, kao i UEFA Ligu nacija, kvalifikacije za Evropsko i Svjetsko prvenstvo. Svake sedmice, ARENA4 prikazuje NFL i NCAA koledž fudbalska prvenstva, kao i NHL utakmice. Ljubitelji moto sporta takođe imaju šta da gledaju, jer ARENA4 prenosi MotoGP i IndyCar trke, kao i brojne gala iz sveta borilačkih sportova (PBC i MMA/Bellator).

Kreiran kao sestrinski kanal novog sportskog emitera ARENA4, MATCH4 će od samog početka biti uključen u ponudu Vodafonea, DIGI, DirectOne, Teleunion, VidaNet, PR-TELECOM, PickUp i Invinetwork. Najpopularnija svjetska fudbalska liga Premijer liga i francuska LIGUE 1 dolaze na MATCH4. MATCH4 nudi i škotski Premiership i engleski liga kup, ali pored fudbala, svoje favorite pronaći će i ljubitelji drugih sportova. Gledaoci takođe mogu uživo da gledaju neverovatno spektakularne i intenzivne NASCAR trke. Bliži se WTA ženski teniski turnir, a sezona pikada nastavlja se u septembru.

Pored svega ovoga, prvi mađarski sportski streaming servis, ARENA4+, dostupan je i na DIGI-ju i Vodafoneu. Uz pomoć platforme, gledaoci MotoGP-a mogu sami odlučiti s koje pozicije kamere žele gledati utrke i hronometar, Bundesliga multifeed pruža statističke podatke uživo, a NFL RedZone vam omogućava da pratite petljajući program američkog fudbala League.

“Ovo je nova era za Network4 sportske kanale, sa uzbudljivim utakmicama iz tri od pet najboljih svjetskih liga. Sa sadašnjim odlukama, našu jedinstvenu ponudu na mađarskom tržištu možemo dostaviti izuzetno širokoj publici. Ovo je dobra vijest za ljubitelje sporta, koji imaju pristup kvalitetnom sadržaju, kao i prekretnica u istoriji Network4, koji pored zabavnih kanala TV4, STORY4, GALAXY4 i FILM4 sada ima i nezaobilazni sportski portfolio, “ rekao je András Borsány-Gynes, izvršni direktor Network4 Group.

DVB Portal

We use cookies to personalise content and ads, to provide social media features and to analyse our traffic. We also share information about your use of our site with our social media, advertising and analytics partners.

View more
Accept
Scroll to Top