Media Broadcast Satellite obnavlja SES ugovor

0
media-broadcast-satellite-obnavlja-ses-ugovor

Media Broadcast Satellite (MBS) i Astra satelitski operater SES proširuju svoje partnerstvo.

Kroz višegodišnji sporazum, nemački provajder globalnih, satelitskih i zemaljskih komunikacionih usluga, sa sedištem u Usingenu kod Frankfurta, obezbeđuje kapacitet na Astrinoj 19,2° istočnoj poziciji za distribuciju SD televizijskih kanala.“Sa kompanijom SES Astra imamo pouzdanog, dugogodišnjeg partnera na našoj strani, preko kojeg možemo nastaviti da nudimo našim klijentima distribuciju putem satelita, TV prijemnu infrastrukturu sa najširim dometom. Na ovaj način osiguravamo da njihovi programi stignu do relevantnih ciljnih grupa,” rekao je generalni direktor MBS-a Christian Fleischhauer.

Ugovor sa MBS-om deo je nedavne serije obnova ugovora koje je SES potpisao sa nemačkim tržišnim igračima sa ukupnim obimom od 75 miliona evra.

Otprilike Jörn Krieger

Jörn izvještava o najnovijim dešavanjima u Njemačkoj, Austriji i Švicarskoj. Od 1992. godine radi kao slobodni novinar, specijalizovan za digitalne medije, tehnologiju emitovanja, konvergenciju i nova tržišta. Takođe se bavi univerzitetskim predavanjima, piše članke u specijalizovanim publikacijama i producira radio izveštaje. Jörn je također moderator panel diskusija na industrijskim događajima kao što su ANGA COM, Medientage München i IFA Berlin.

Advertisement