skip to Main Content
Mühlviertel TV najavljuje lansiranje na satelitu Astra 19.2° East
Muhlviertel-tv-najavljuje-lansiranje-na-satelitu-astra-19.2°-east

Lokalna TV stanica “Mühlviertel TV” iz Austrije otkazuje . Novembra njegova satelitska distribucija preko Astra ,2° istočno. Novi kanal će se emitovati na programskom slotu kanala “TV1 OOE” dnevno u 8., . 00, 18. i . 00 Gledajte u vazduhu, rečeno je.

Snimak ekrana kanala TV1 OOE na novoj Astra frekvenciji Međutim, kanal TV1 OOE menja svoju frekvenciju prijema. Ovo je naznačeno programom na prethodnom slotu putem frekvencije . 663 H, SR , FEC 5/6.

Kako nastaviti primati kanal

Na kanal Mühlviertel TV od . Novembar i TV1 Oberösterreich, ručna pretraga transpondera sa satelitskim prijemnikom je sada potrebna. Kanal je sada dostupan na novoj frekvenciji . 692 H, SR , FEC 5/6 (DVB-S – QPSK). Signal se može naći pod identifikatorom “TV1 OOE NEU” i još uvek se emituje nešifrovano.

Mühlviertel TV je, prema vlastitim izjavama , medijski lokalni dobavljač na sjeveru Gornje Austrije i jedina stanica za Mühlviertel, koja ekskluzivno donosi teme i događaje iz regije na televiziju. Njeni gledaoci su veoma zainteresovani za događaje i život u regionu i žele da saznaju šta se dešava “na njihovom pragu”. Mühlviertel.TV je odraz regiona i nudi zanimljive i zabavne izveštaje svake nedelje od petka, koji su profesionalno i autentično dizajnirani.

Savjet za satelitska domaćinstva

Promjene frekvencije i podaci o prijemu mogu se naći na našem pretraživaču www.satfinder.info

I još jedan savjet

Pretplatite se na naš BESPLATNI bilten Digital Magazine PLUS. Registracija pod

www.infosat.de/digitalmagazin ili jednostavno www.digitalmagazin.info. Sa biltenom ćete dobiti najvažnije vesti iz digitalne i medijske industrije, kao i nove veze TV i radio stanica putem satelita, kablovske, DVB-T2, IPTV i najvažnijih striming platformi.

14

Vezani članci

Hoće li se TivùSat plaćati?

Hoće li se TivùSat plaćati?

Italijanska sportska organizacija Lega Calcio počinje da prati proces koji će dovesti do sledećeg tendera Serije A i time dodele...

Bulsatcom sa novim transponderom

Bulsatcom sa novim transponderom

Operater bugarske satelitske pay-TV platforme Bulsatcom aktivirao je novi transponder za emitovanje. Operaterov novi DVB-S2 multipleks radi na satelitu Hellas...

MUX D: Danas zadnji dan za prijavu na javni poziv

33E: Bosanski programi premješteni na T2-MI

Paket bosanskohercegovačkih programa provajdera Dasto Semtel promijenio je parametre emitovanja na distributivnom satelitu Eutelsat 33E. Pored promjene transpondera, a time...

Back To Top
Search