skip to Main Content
Nove funkcije na Sky Q i Sky Go
Nove-funkcije-na-sky-q-i-sky-go

Od

Glasovna kontrola sada se može koristiti na Sky Q -u za prebacivanje između različitih dostupnih aplikacija.

To znači da je sada moguće neometano kretanje između Disney+, fitnes aplikacije Fiit i preko do Spotifyja bez potrebe da posjetite Sky Q homepage. Pretplatnici se također mogu prebaciti na linearni kanal, na primjer BBC One, izgovaranjem Watch 101.

Ako izgovorite “Snimi” ili “Snimi ovo” na daljinski upravljač, snimit će se ostatak programa koji se trenutno gleda.

Uvedena je i nova stranica za TV sa audio opisom, koja sadrži nekoliko stotina emisija i audio opisani sadržaj.

Aplikacija Sky Go dodala je Sky Sports Recap , s ponudama uživo utakmica Premier League i EFL. Već je dostupno na iOS uređajima, a kasnije će biti dodano na Android i desktop uređaje.

Sada je moguće i za pretplatnike koji nemaju Sky Go Extra i Sky Q Multiscreen da preuzimaju emisije za kasnije gledanje gdje nema internetske veze. Osnovni broj Sky Go uređaja za istovremeni prijenos povećan je s jedan na dva. Korisnici sa Sky Q Multiscreen -om ili Sky Go Extra -om nastavit će primati 4 istovremena prijenosa.

Fraser Stirling, direktor proizvoda grupe, Sky, rekao je: “Najnovija poboljšanja Glasovna kontrola Sky Q -a olakšava brzo prebacivanje između vaših omiljenih aplikacija i kanala, a uz Sky Sports Recap na Sky Go -u ljubitelji sporta, poput mene, više neće morati brinuti da će propustiti bilo koju akciju. Nastavljamo činiti još lakšim uživanje u zabavi koja vam je važna. ”

Povezano

54

Vezani članci

Back To Top
Search