skip to Main Content
Openview lansira pay-TV buket u S. Africi sa NAGRA sigurnošću

Openview, prvi južnoafrički satelitski besplatni let, lansira Ultraview, buket pay-TV koji koristi NAGRA sigurnosna rješenja

  • Openview koristi NAGRA-ino bezbednosno rešenje za emitovanje kako bi isporučio tematske kanale, pogon monetizaciju i povećao domet pretplatnika.

CHESEAUX-SUR-LAUSANNE, Switzerland, and PHOENIX (AZ), USA — NAGRA, a Kudelski Group (SIX:KUD. Kompanija i vodeći svetski nezavisni provajder rešenja za zaštitu sadržaja i medije i zabavu, danas je objavila da je Openview, najveći južnoafrički nezavisni i besplatni televizijski servis sa preko 3 miliona besplatnih pretplatnika, proširio svoj odnos sa NAGRA-om kako bi osigurao Ultraview, svoju novu pay-TV ponudu.

“NAGRA je odigrala ključnu ulogu kao pouzdani partner u razvoju našeg poslovanja od isključivo besplatne avio usluge do sada, uključujući plaćenu opciju sa Ultraview-om,” rekao je Khalik Sherrif, izvršni direktor Grupe u eMedia Investments. “Poznavanje da su svi naši kanali, bilo da su besplatni ili zasnovani na pretplati, od suštinskog je značaja jer ulažemo u novi sadržaj kako bismo privukli novu publiku.”

Sa preko 3 miliona besplatnih pretplatnika putem satelita, Openview može sigurno ponuditi Ultraview, svoju uslugu pretplate na buket za plaćanje TV-a, za stvaranje novih tokova prihoda, istovremeno povećavajući vrijednost koju pruža pretplatnicima. Trenutno nudi dva buketa, PRIDE, koji se sastoji od dva kanala koji služe LGBTQIA+ zajednici, i SPICE, koji se sastoji od dva kanala koji opslužuju indijsku dijasporu, operater planira da lansira još dva dodatna buketa kasnije ove godine.

Pored obezbeđivanja postojećeg sadržaja, NAGRA pruža Openview skalabilno rešenje koje nudi mogućnost raspoređivanja dodatnog plaćenog sadržaja po potrebi tokom vremena. Pristup osigurava sigurnu dostupnost ekskluzivnog sadržaja koji je dostupan kao dio ovih buketa ili zasebno. Novi sadržaj može uključivati dodatni pay-per-view sadržaj ili pop-up kanale i događaje.

“Ponosni smo što proširujemo naše partnerstvo sa Openview-om koje pokazuje želju naših zajedničkih timova da zajedno inoviraju i koriste NAGRA rešenja za pokretanje i monetizaciju promena”, rekla je Nensi Goldberg, izvršna potpredsednica i glavna direktorka marketinga i prodaje u NAGRA. Želimo OpenView ogroman uspeh sa njihovom novom Ultraview pozicijom dok istražuju nove poslovne modele i dopiru do nove publike.”

Openview upravlja Platco Digital, dio eMedia Grupe koja upravlja komercijalnim kanalom e-TV.

144

Vezani članci

Back To Top
Search