Orby Elevate bira EUTELSAT 117 West A za DTH širom SAD-a

orby-elevate-bira-eutelsat-117-west-a-za-dth-sirom-sad-a

Sekularna i vjerska kompanija za video usluge Orby Elevate odabrala je satelit EUTELSAT 117 West A za prvu distribuciju glavnih glavnih glavnih televizijskih servisa na engleskom jeziku (DTH) na svojoj matičnoj teritoriji.

Smješten na 116,8° zapadno, EUTELSAT 117 West A odlikuje se tehnologijom koja pruža hemi pokrivenost u C i Ku pojasevima, kao i regionalnu pokrivenost velike snage u Ku-bandu iznad Sjeverne i Južne Amerike.
Operater veruje da je propusnost njegovog zanata preko SAD-a idealna u omogućavanju Orby-ju da se obrati značajnom tržištu u smislu veličine publike i apetita potrošača.

Komentarišući partnerstvo, Ricardo Dias, Orby Elevate privremeni izvršni direktor, rekao je: “Ovo je sjajna prilika da se iskoristi već postojeća infrastruktura razvijena originalnom iteracijom Orbyja i velika pokrivenost moćnog satelita EUTELSAT 117 West A u platformu koja omogućava porodičnom sadržaju da dođe do domova širom zemlje i po razumnoj ceni.”

“Oduševljeni smo što je Orby Elevate odabrao EUTELSAT 117 West A za svoj prvi veliki mainstream DTH buket na engleskom jeziku koji će biti lansiran na američkom tržištu,” dodao je G. Jim Carroccia, direktor prodaje Eutelsat za medije u Sjevernoj Americi.

“Ovaj revolucionarni sporazum pokazuje važnu ulogu koju satelit nastavlja da igra u TV distribuciji. Radujemo se što ćemo podržati Orby Elevate jer njihovo inovativno poslovanje i ponude nastavljaju da rastu.”

DVB Portal

We use cookies to personalise content and ads, to provide social media features and to analyse our traffic. We also share information about your use of our site with our social media, advertising and analytics partners.

View more
Accept
Scroll to Top