Orby Elevate bira EUTELSAT 117 West A za DTH širom SAD-a

Sekularna i vjerska kompanija za video usluge Orby Elevate odabrala je satelit EUTELSAT 117 West A za prvu distribuciju glavnih glavnih glavnih televizijskih servisa na engleskom jeziku (DTH) na svojoj matičnoj teritoriji.

Smješten na 116,8° zapadno, EUTELSAT 117 West A odlikuje se tehnologijom koja pruža hemi pokrivenost u C i Ku pojasevima, kao i regionalnu pokrivenost velike snage u Ku-bandu iznad Sjeverne i Južne Amerike.
Operater veruje da je propusnost njegovog zanata preko SAD-a idealna u omogućavanju Orby-ju da se obrati značajnom tržištu u smislu veličine publike i apetita potrošača.



Komentarišući partnerstvo, Ricardo Dias, Orby Elevate privremeni izvršni direktor, rekao je: “Ovo je sjajna prilika da se iskoristi već postojeća infrastruktura razvijena originalnom iteracijom Orbyja i velika pokrivenost moćnog satelita EUTELSAT 117 West A u platformu koja omogućava porodičnom sadržaju da dođe do domova širom zemlje i po razumnoj ceni.”

“Oduševljeni smo što je Orby Elevate odabrao EUTELSAT 117 West A za svoj prvi veliki mainstream DTH buket na engleskom jeziku koji će biti lansiran na američkom tržištu,” dodao je G. Jim Carroccia, direktor prodaje Eutelsat za medije u Sjevernoj Americi.

“Ovaj revolucionarni sporazum pokazuje važnu ulogu koju satelit nastavlja da igra u TV distribuciji. Radujemo se što ćemo podržati Orby Elevate jer njihovo inovativno poslovanje i ponude nastavljaju da rastu.”

Related Articles

Stay Connected

0FansLike
3,868FollowersFollow
0SubscribersSubscribe
- Advertisement -spot_img

Latest Articles