PSSI Services se opredeljuje za Eutelsat

0
pssi-services-se-opredeljuje-za-eutelsat
PSSI Services se opredeljuje za Eutelsat

Eutelsat i PSSI Global Services potpisali su novi sporazum o obnovi i proširenju partnerstva za kapacitete satelita Eutelsat 113 West A.PSSI Global Services nudi rešenja za prenos emitovanja za velike sportske događaje uživo. Zajedno sa Pittsburg Teleport Gateway-om i flotom od preko 30 C-band i Ku-band satelitskih kamiona za uplink produkciju, nudi end-to-end uslugu, specijalizovanu za koordinaciju, proizvodnju i distribuciju domaćih i međunarodnih događaja. Sa Eutelsat-om kao primarnim satelitskim operaterom u poslednjih pet godina, nastavlja da razvija svoje usluge daljinske produkcije, za doprinos sportskog sadržaja nosiocima prava na emitovanje, sa klijentima iz Severne Amerike, uključujući MMA, UFC, NFL, NHL, NBC Sports, PGA, FOX Sports i CBS Sports.

Komentarišući partnerstvo, Rob Lamb, osnivač i izvršni direktor PSSI Global Services, rekao je: “Bilo nam je zadovoljstvo tokom godina da blisko sarađujemo sa Eutelsat timom na pružanju usluga prenosa za naše korisnike emitovanja i specijalnih događaja širom sveta. Kombinacija Eutelsat satelitskog transponder propusnog opsega zajedno sa PSSI International Teleport (PIT) i Eutelsat Iztapalapa Teleport za satelitsku kontrolu pristupa, prijem i usluge povezivanja bila je homerun za PSSI i našu klijentelu”.

José Ignacio González-Núñez, viši regionalni potpredsjednik Eutelsat Grupe, prodaja medija Americas je dodao: “Oduševljeni smo što možemo unaprijediti naš odnos sa PSSI Global u isporuci premijum sportskog sadržaja uživo i podržati širenje ekosistema emitera širom Sjeverne Amerike. Profesionalni video je važno tržište za Eutelsat Group i osiguravamo da naši klijenti imaju najbolje usluge i kapacitete za svoje dugoročne potrebe. Ova saradnja još jednom ukazuje na vitalnu ulogu satelita u medijskom lancu snabdevanja za profesionalni video, posebno velike sportske događaje uživo gde je vrhunski kvalitet apsolutni imperativ”.

Broadband TV News ekskluzivno razgovara sa Erwanom Luherneom, MD SPI Internationala, o kompaniji i njenim planovima za budućnost.