Quanta preuzima SES kapacitet za LatAm

quanta-preuzima-ses-kapacitet-za-latam

SES i Quanta najavili su partnerstvo u kojem će kompanije međusobno povezati svoje mreže za isporuku sadržaja za korisnike sporta i događaja koji posluju u Latinskoj Americi.

Quanta nudi studijske i video sadržaje, zvučne pozornice, postprodukciju i druge srodne aktivnosti u Sao Paulu, Rio de Janeiru i Pauliniji.

“Quanta je lider u infrastrukturi video usluga u Latinskoj Americi sa svojim širokim zvučnim scenama i objektima. Oduševljeni smo što sarađujemo sa njima kako bismo zajednički proširili ponudu za naše kupce i isporučili njihov ključni sportski i sadržajni sadržaj sa integrisanim rešenjem od kraja do kraja,” rekao je Michele Gosetti, šef prodaje, sporta i događaja u kompaniji SES.

Kao deo sporazuma, novootvoreni teleport kompanije Quanta u Sao Paolu povezan je sa SES-ovom hibridnom distributivnom mrežom i medijskim centrima kako bi omogućio pojednostavljene usluge isporuke sadržaja globalnim i latinoameričkim korisnicima putem satelitskih, IP i fiber mreža. Korisnici sporta i događaja takođe će moći da iskoriste postprodukcijske mogućnosti u objektima kompanije Quanta, uključujući snimanje komentara, grafiku i reklame.

“Uzbuđeni smo što ćemo sarađivati sa jednim od globalnih lidera u distribuciji sportova i događaja uživo,” dodao je Laudson Diniz, menadžer za razvoj poslovanja i produkciju u kompaniji Quanta. “Ovaj sporazum nam daje mogućnost da iskoristimo robusnu hibridnu mrežu kompanije SES za distribuciju sportskih utakmica i turnira uživo za naše kupce širom sveta i u Latinskoj Americi, označavajući sledeći korak u dopunjavanju naše ponude servisne infrastrukture.”

DVB Portal

We use cookies to personalise content and ads, to provide social media features and to analyse our traffic. We also share information about your use of our site with our social media, advertising and analytics partners.

View more
Accept
Scroll to Top