Quanta preuzima SES kapacitet za LatAm

0
quanta-preuzima-ses-kapacitet-za-latam
Quanta preuzima SES kapacitet za LatAm

SES i Quanta najavili su partnerstvo u kojem će kompanije međusobno povezati svoje mreže za isporuku sadržaja za korisnike sporta i događaja koji posluju u Latinskoj Americi.

Quanta nudi studijske i video sadržaje, zvučne pozornice, postprodukciju i druge srodne aktivnosti u Sao Paulu, Rio de Janeiru i Pauliniji.“Quanta je lider u infrastrukturi video usluga u Latinskoj Americi sa svojim širokim zvučnim scenama i objektima. Oduševljeni smo što sarađujemo sa njima kako bismo zajednički proširili ponudu za naše kupce i isporučili njihov ključni sportski i sadržajni sadržaj sa integrisanim rešenjem od kraja do kraja,” rekao je Michele Gosetti, šef prodaje, sporta i događaja u kompaniji SES.

Kao deo sporazuma, novootvoreni teleport kompanije Quanta u Sao Paolu povezan je sa SES-ovom hibridnom distributivnom mrežom i medijskim centrima kako bi omogućio pojednostavljene usluge isporuke sadržaja globalnim i latinoameričkim korisnicima putem satelitskih, IP i fiber mreža. Korisnici sporta i događaja takođe će moći da iskoriste postprodukcijske mogućnosti u objektima kompanije Quanta, uključujući snimanje komentara, grafiku i reklame.

“Uzbuđeni smo što ćemo sarađivati sa jednim od globalnih lidera u distribuciji sportova i događaja uživo,” dodao je Laudson Diniz, menadžer za razvoj poslovanja i produkciju u kompaniji Quanta. “Ovaj sporazum nam daje mogućnost da iskoristimo robusnu hibridnu mrežu kompanije SES za distribuciju sportskih utakmica i turnira uživo za naše kupce širom sveta i u Latinskoj Americi, označavajući sledeći korak u dopunjavanju naše ponude servisne infrastrukture.”