QVC, HSN cash in on ViaLite teleport upgrade

qvc,-hsn-cash-in-on-vialite-teleport-upgrade

Usluge video trgovine QVC i HSN imaju velike koristi od nadogradnje teleporta koju pruža PSSI Global Services za poboljšanje satelitske komunikacije koju koriste njihove televizijske mreže za kupovinu i sajtovi za e-trgovinu.

QVC i njegovi sestrinski maloprodajni brendovi dopiru do više od 200 miliona domova širom sveta putem 14 televizijskih mreža i povezuju se sa milionima drugih putem striming usluga, društvenih stranica, mobilnih aplikacija, veb lokacija, kataloga za štampanje i odredišta u prodavnicama.

Nove satelitske zemaljske veze koriste L-Band HTS veze visokog dinamičkog opsega iz ViaLite-a zajedno sa konfiguracijama šasije 3U i HRC-5 modulima za praćenje i kontrolu u Satcom6 spoljnim kućištima. Kada su QVC i HSN nakon instalacije obavili svoj početni satelitski test, kažu da su otkrili da su veze optičkih vlakana ViaLite bile “savršene iz kutije”. Također su izveli vršni i pol test koristeći SES3 transponder i dobili savršenu cross-pol izolaciju.

PSSI Global Services polaže pravo na najveću flotu prenosnih vozila u Severnoj Americi i nudi usluge upravljanja događajima uživo i pruža stručnost i podršku za sve, od 4K/UHD pay-per-view događaja do višekanalnih kućnih produkcija.

“Veoma cenimo i negujemo partnerstva koja su se razvila kroz učešće u ovom važnom programu sa više dobavljača,” rekao je Craig Somach, direktor prodaje ViaLite-a. “Ceo ViaLite tim je oduševljen povratnim informacijama i ukupnim uspehom implementacije, koja je okupila razne druge dobavljače i grupe za podršku kako bi se sve to ostvarilo.”

DVB Portal

We use cookies to personalise content and ads, to provide social media features and to analyse our traffic. We also share information about your use of our site with our social media, advertising and analytics partners.

View more
Accept
Scroll to Top