Rumunski Kanal D se odlučio za Hellas Sat

0
rumunski-kanal-d-se-odlucio-za-hellas-sat
Rumunski Kanal D se odlučio za Hellas Sat

Kanal D je potpisao dugoročni ugovor sa Hellas Sat za satelitsku distribuciju Kanala D TV u Rumuniji.Primarni satelitski prenos kanala biće isporučen širom zemlje sa pozicije Hellas Sat-a na 39 stepeni istočno.

Komentarišući razvoj, Ugur Yesil, izvršni direktor i član izvršnog odbora Kanal D, Kanal D2 i Radio Impuls, rekao je: “Iskustvo naših gledalaca, kako mogu da gledaju naše jedinstvene programe po najvišim tehnološkim standardima su stalna i veoma važna briga za nas. Satelitska distribucija Kanala D je ključni element u pružanju besprijekornog iskustva dok je ispred malog ekrana”.

Christodoulos Protopapas, izvršni direktor Hellas Sat, dodao je; “Čast mi je da sarađujem sa TV stanicom Kanal D i da im poželim dobrodošlicu u našu Hellas Sat flotu. Ovaj dugoročni sporazum pokazuje posvećenost Hellas Sat-a da služi rumunskim TV emiterima i DTH operaterima sa jednim od najmoćnijih satelitskih sistema u regionu. With a flagship TV station like Kanal D, Hellas Sat strengthens its position as orbital leader for DTH and TV channel distribution in Romania”.

Broadband TV News ekskluzivno razgovara sa Erwanom Luherneom, MD SPI Internationala, o kompaniji i njenim planovima za budućnost.