SEI Robotics odabrao aplikaciju iWedia Live TV za maloprodajne hibridne uređaje

sei-robotics-odabrao-aplikaciju-iwedia-live-tv-za-maloprodajne-hibridne-uredjaje

SEI Robotics bira iWedia-inu Live TV aplikaciju kako bi pružio vrhunsko korisničko iskustvo

BANGKOK, Tajland — SEI Robotics, pametna hardverska kompanija i globalni lider u razvoju i proizvodnji Android TV i IoT uređaja, i iWedia, dio ZEGI grupe i svjetski dobavljač softverskih rješenja za povezane TV uređaje, danas su objavili da rade zajedno na korištenju iWedia-ine premium Live TV aplikacije za SEI Robotics hibridne uređaje.

Live TV je jedna od najčešće korištenih aplikacija na Android TV OS uređajima. Povratne informacije od svojih kupaca ohrabrile su SEI Robotics da se fokusira na poboljšanje korisničkog iskustva saradnjom sa iWedia na premium licenciranoj Live TV aplikaciji za svoje satelitsko tržište.

iWedia Live TV App and SEI Robotics graphic

Pored osnovnih funkcija kao što su EPG vodič, lista kanala i roditeljske kontrole, pokretanje premium Live TV aplikacije takođe će otključati nove funkcije, uključujući opcije brendiranja za TV brendove, sa prilagodljivim izgledom i osećajem; bogati metapodaci (opcioni dodatak); Glasovna kontrola pomoću Google asistenta; Duboko povezivanje sa streaming servisima i besprekorna integracija sa Google TV-om.

Hans-Jürgen Desor, izvršni direktor iWedia, rekao je: “Ovo je ambiciozan projekat i oduševljeni smo što radimo sa SEI Robotics. Ovim partnerstvom ćemo dizajnirati, razvijati i integrisati složenu funkcionalnost emitovane televizije, kao i sertifikaciju u više zemalja. Isporučićemo moderan, user-friendly korisnički interfejs i opcije za brendove da dodaju vrednost, kao i da povećaju prihode.”

“Uzbuđeni smo što smo se udružili sa kompanijom iWedia, jer nam oni mogu pomoći da isporučimo najbolje performanse proizvoda,” rekao je Jeff Yin, izvršni direktor SEI Robotics. “Ova saradnja nam omogućava da obezbedimo vrhunske hardverske proizvode za kupce. Kroz ovo partnerstvo pružićemo poboljšano multimedijalno zabavno iskustvo, kako bismo povećali prihode i dodali vrednost brendovima koji rade sa nama.”

DVB Portal

We use cookies to personalise content and ads, to provide social media features and to analyse our traffic. We also share information about your use of our site with our social media, advertising and analytics partners.

View more
Accept
Scroll to Top