SES ASTRA i MBS produžavaju saradnju na nekoliko godina

0
media-broadcast-satellite-obnavlja-ses-ugovor

Satelit za medijsko emitovanje sa sedištem u Usingenu (MBS) i luksemburški satelitski operater SES proširuju svoje partnerstvo. Kao rezultat toga, Media Broadcast Satellite, provajder globalnih, satelitskih i zemaljskih komunikacionih usluga, obezbeđuje kapacitet na satelitu Astra 19.2° Istočno. To znači da se ponude i dalje mogu primati u SD kvaliteti.

Na satelitu Astra 19,2° istočno, preko MBS-a emitiraju se poznati besplatni TV kanali kao što su Deutsches Musik Fernsehen, Volksmusik TV, Juwelo TV, K-TV Fernsehen, kao i neke radio stanice kao što su Schlager Radio, ffn, Radio Gloria i HbbTV kanali kao što su More Than Sports, Wedo Movies ili Trigger.FM. Svi programi se emituju preko transpondera 113 preko Astra frekvencije 12.633 H, SR 22000, FEC 5/6. Osim toga, brojni telefonski erotski kanali od DateLinea do Traumfrauen TV-a do Heissa i Sexy TV-a emitiraju se nešifrirano putem iste frekvencije.“Sa kompanijom SES ASTRA imamo pouzdanog, dugogodišnjeg partnera na našoj strani, preko koga možemo da nastavimo da nudimo našim klijentima distribuciju putem satelita, a time i TV prijemnog kanala sa najširim dometom. Na taj način osiguravamo da njihovi programi stignu do relevantnih ciljnih grupa.”, komentira Christian Fleischhauer, generalni direktor MBS-a.

Christoph Mühleib, generalni direktor SES Njemačke i odgovoran za poslovanje SES-a i ASTRA-e u DACH regiji, dodaje: “Satelit predstavlja izuzetan broj programa. Sporazum sa MBS-om takođe doprinosi tome, omogućavajući mu da se osloni na veliki potencijal ASTRA-inog dometa preko 19,2° istočno.”