SES produžava partnerstvo Televisionklub

AutorSretna afroamerička porodica koja gleda televiziju i jesti kokice

Njemačke TV kanale i dalje će nuditi Satelio u Namibiji i Deukom u Južnoj Africi.

Slijedi petica -proširenje godine na sporazum između SES-a i Deutscher Televisionklub Betriebs, operatera Satelio-a i Deukom-a, za upotrebu SES-ovog ključnog orbitalnog položaja na 5 stepeni istočno. Uz produženje, Televisionklub će nadograditi na puni transponder na Astri 4A kako bi služio svojim kupcima širom podsaharske Afrike, s fokusom na Namibiju i Južnu Afriku. Ova obnova i proširenje kapaciteta na Astri 4A omogućit će platformi da ponudi više HD kanala i zabavnog sadržaja za svoju publiku.

Komentirajući razvoj, Damir Krilčić, izvršni direktor u Televisionklubu, rekao je: „Ovaj ugovor o obnavljanju i proširenju kapaciteta dokaz je našeg zadovoljstva uslugom koju pruža SES. U posljednjih pet godina vidjeli smo kako su nam omogućili da pouzdano proširimo svoj doseg na više TV publike širom Afrike. Kako nastavljamo rasti svoje poslovanje sa kvalitetnijim sadržajem i sadržajem visoke definicije, okrećemo se suradnji sa SES-om kako bismo povećali gledanost svoje televizije na 5 stepeni istočno ”.

The potpisan je originalni petogodišnji ugovor sa SES-om 2015. Clint Brown, potpredsjednik, prodaja i razvoj tržišta SES Video Africa, dodao je: Ovaj novi višegodišnji ugovor s Televisionklubom potvrđuje njihovo povjerenje u nas kao snažnog, pouzdanog partnera i drago nam je što ih podržavamo kako bi se mogli nastaviti fokusirati na pružajući izvanrednu uslugu svojoj zajednici njemačkog govornog područja u subsaharskoj Africi.

„Satelit i dalje igra važnu ulogu za TV distribuciju u Africi jer je to najveći trošak -efikasan način za dosezanje masa “.

Povezano

Related Articles

Stay Connected

0FansLike
3,868FollowersFollow
0SubscribersSubscribe
- Advertisement -spot_img

Latest Articles