skip to Main Content
Shoppster TV krenuo sa emitovanjem!

Shoppster TV, kanal posvećen kupovini iz udobnosti doma 24h dnevno, od prije par dana dostupan je na EON, Total TV (pozicija 8) i D3 (pozicija 9) platformama u Srbiji.

Pokretanjem TV kanala, Shoppster postaje prva integrisana online i TV prodavnica u Srbiji.

Shoppster je prvi koncept ove vrste u Srbiji, koji povezuje online (shoppster.com) i TV prodavnicu uz prezentaciju proizvoda na kanalu Shoppster, nudeći udobnu, jednostavnu, efikasnu i sigurnu kupovinu bilo gde i bilo kada.

Poznata TV lica među kojima su Irena Stojanović, Sanja Radan i Miloš Maksimović, glumica Lena Bogdanović, internet zvezde, Dario i Goca iz Stubera i gejmeri Miloš Sa1na Šainović, Aleksa Ljuba Šurlan i Minja Kefer, kao i nova TV lica Tamara Stančev i Nikola Slijepčević, kroz kratke, kvalitetne i sadržajne televizijske formate probaju proizvode za vas, što će kupcima pružiti osećaj odlaska u šoping centar iz udobnosti doma.

Shoppster nudi preko 40 hiljada proizvoda u 22 kategorije, preko 400 brendova, među kojima su, ekskluzivno dostupni proizvodi Shoppster robne marke, koji pružaju kvalitetna rešenja za jednostavniji život i linija “Praktična zena”, kreirana u saradnji sa TV voditeljkom Natašom Pavlović.

Ponuda proizvoda koja se stalno širi, prilagođena je za svačiji džep, po nižim cenama uz redovne mesečne akcije.

Proizvode možete da naručite online ili putem telefona na broj 011 45 45 400 za korisnike u Srbiji, a za bržu i jednostavniju kupovinu omogućeno je i praćenje pošiljke, besplatna dostava za ekskluzivne Shoppster proizvode, isporuka do praga i preko praga, kao i preuzimanje pošiljke na „paketomatima” kurirske službe D express na 30 lokacija u Beogradu.

Shoppster je pouzdan asistent u online kupovini, jer nudi pre svega kvalitet pristupačan svima, bezbednu i brzu isporuku, prati interesovanja korisnika i pruža posebno iskustvo šopinga dostupnog 24h/7.

sbb.rs

131

Vezani članci

Back To Top
Search