skip to Main Content
Shoppster TV od sada dostupna u Total TV Slovenija

Shoppster, prva integrirana internetska i televizijska trgovina u Sloveniji je počela emitirati svoj program. Dostupan je u Telemachovim programima EON, Total TV i D3, na shoppster.com i na društvenoj mreži YouTube.
U 24-satnom programu tim voditelja, koji čine bivši skijaški as Jure Košir, TV ličnost Tanja Postružnik Koren i pjevačica Tinkara Fortuna, testira i predstavlja bogat set proizvoda u zanimljivim emisijama za gledaoce.
Shoppster, koji je naslijedio i nadogradio poznatu slovenačku internetsku trgovinu Ideo.si, povezuje platformu shoppster.com i vlastiti TV kanal Shoppster.
Nakon uspešnog dolaska prve integrisane internet i televizijske prodavnice na srpsko tržište u septembru, United Group, vodeći operater telekomunikacija i medija u jugoistočnoj Evropi, širi ponudu inovativnih usluga u Sloveniju. Shoppster, rezultat dvogodišnjeg razvoja i unapređenja, nudi kupcima jednostavno, efikasno i sigurno iskustvo kupovine iz kućne udobnosti.
Mnoga poznata lica preuzela su uloge TV voditelja Shoppsterovih emisija, a to su bivši skijaški as i promotor zdravog života Jure Košir, TV ličnost Tanja Postružnik Koren, pjevač Tinkara Fortuna i glumac Sašo Stojanov. Iskusnim TV voditeljima pridružili su se i nadobudna glumica Vesna Ponorac te animator i mrežni influencer Klemen Kopina.
Zajedno dočaraju šoping centar za gledatelje kod kuće i testiraju odabrane proizvode u kratkim i visokokvalitetnim doprinosima sadržaju i predstavljaju njihove prednosti.
Tako Shoppster, pod pokroviteljstvom United Group, koja je ujedno i vlasnik Telemach operatora u Sloveniji, donosi inovacije, nove tehnologije i originalne sadržaje na slovensko tržište e-trgovine. Kupci već imaju bogat asortiman renomiranih marki iz mnogih kategorija, uključujući bijelu tehniku, male kućanske aparate, kućne proizvode i alate, te inovacije na polju kozmetike, nakita i mnogih drugih.
Pored toga, dostupni su jedinstveni proizvodi vlastite marke, uskoro će biti predstavljene linije vodećih proizvođača, a ponuda će se nastaviti širiti i ažurirati u budućnosti.
Redovne promocije omogućit će dostupnost mnogih proizvoda po niskim cijenama. Već u novembru više od 500 proizvoda dostupno je po pristupačnim cijenama u promociji Crnog petka, a na platformi će se stalno prikazivati ​​novi popusti i mnoge druge pogodnosti.
Shoppster takođe pruža više pogodnosti dobavljačima, jer im nadograđena platforma pruža još originalnije mogućnosti predstavljanja svojih proizvoda, kao i dodatni kanal za proširenje prodaje. Shoppster će tako biti pouzdan partner domaćim kompanijama, a posebna pažnja bit će posvećena manjim poduzetnicima i proizvođačima u narednim mjesecima.
Gledatelji mogu gledati TV Shoppster na digitalnim kanalima, u internetskoj trgovini shoppster.com ili na društvenoj mreži YouTube, kao i u Telemachovim shemama EON programa na programu 7, Total TV na programu 5 i D3 na programu 14 Pored kupovine proizvoda putem interneta, kupci mogu nazvati i +386 59 100 900.

36

Vezani članci

Hoće li se TivùSat plaćati?

Hoće li se TivùSat plaćati?

Italijanska sportska organizacija Lega Calcio počinje da prati proces koji će dovesti do sledećeg tendera Serije A i time dodele...

Bulsatcom sa novim transponderom

Bulsatcom sa novim transponderom

Operater bugarske satelitske pay-TV platforme Bulsatcom aktivirao je novi transponder za emitovanje. Operaterov novi DVB-S2 multipleks radi na satelitu Hellas...

MUX D: Danas zadnji dan za prijavu na javni poziv

33E: Bosanski programi premješteni na T2-MI

Paket bosanskohercegovačkih programa provajdera Dasto Semtel promijenio je parametre emitovanja na distributivnom satelitu Eutelsat 33E. Pored promjene transpondera, a time...

Back To Top
Search