skip to Main Content
Shoppster TV od sada dostupna u Total TV Slovenija

Shoppster, prva integrirana internetska i televizijska trgovina u Sloveniji je počela emitirati svoj program. Dostupan je u Telemachovim programima EON, Total TV i D3, na shoppster.com i na društvenoj mreži YouTube.
U 24-satnom programu tim voditelja, koji čine bivši skijaški as Jure Košir, TV ličnost Tanja Postružnik Koren i pjevačica Tinkara Fortuna, testira i predstavlja bogat set proizvoda u zanimljivim emisijama za gledaoce.
Shoppster, koji je naslijedio i nadogradio poznatu slovenačku internetsku trgovinu Ideo.si, povezuje platformu shoppster.com i vlastiti TV kanal Shoppster.
Nakon uspešnog dolaska prve integrisane internet i televizijske prodavnice na srpsko tržište u septembru, United Group, vodeći operater telekomunikacija i medija u jugoistočnoj Evropi, širi ponudu inovativnih usluga u Sloveniju. Shoppster, rezultat dvogodišnjeg razvoja i unapređenja, nudi kupcima jednostavno, efikasno i sigurno iskustvo kupovine iz kućne udobnosti.
Mnoga poznata lica preuzela su uloge TV voditelja Shoppsterovih emisija, a to su bivši skijaški as i promotor zdravog života Jure Košir, TV ličnost Tanja Postružnik Koren, pjevač Tinkara Fortuna i glumac Sašo Stojanov. Iskusnim TV voditeljima pridružili su se i nadobudna glumica Vesna Ponorac te animator i mrežni influencer Klemen Kopina.
Zajedno dočaraju šoping centar za gledatelje kod kuće i testiraju odabrane proizvode u kratkim i visokokvalitetnim doprinosima sadržaju i predstavljaju njihove prednosti.
Tako Shoppster, pod pokroviteljstvom United Group, koja je ujedno i vlasnik Telemach operatora u Sloveniji, donosi inovacije, nove tehnologije i originalne sadržaje na slovensko tržište e-trgovine. Kupci već imaju bogat asortiman renomiranih marki iz mnogih kategorija, uključujući bijelu tehniku, male kućanske aparate, kućne proizvode i alate, te inovacije na polju kozmetike, nakita i mnogih drugih.
Pored toga, dostupni su jedinstveni proizvodi vlastite marke, uskoro će biti predstavljene linije vodećih proizvođača, a ponuda će se nastaviti širiti i ažurirati u budućnosti.
Redovne promocije omogućit će dostupnost mnogih proizvoda po niskim cijenama. Već u novembru više od 500 proizvoda dostupno je po pristupačnim cijenama u promociji Crnog petka, a na platformi će se stalno prikazivati ​​novi popusti i mnoge druge pogodnosti.
Shoppster takođe pruža više pogodnosti dobavljačima, jer im nadograđena platforma pruža još originalnije mogućnosti predstavljanja svojih proizvoda, kao i dodatni kanal za proširenje prodaje. Shoppster će tako biti pouzdan partner domaćim kompanijama, a posebna pažnja bit će posvećena manjim poduzetnicima i proizvođačima u narednim mjesecima.
Gledatelji mogu gledati TV Shoppster na digitalnim kanalima, u internetskoj trgovini shoppster.com ili na društvenoj mreži YouTube, kao i u Telemachovim shemama EON programa na programu 7, Total TV na programu 5 i D3 na programu 14 Pored kupovine proizvoda putem interneta, kupci mogu nazvati i +386 59 100 900.

79

Vezani članci

Back To Top
Search