Sky dish off menu

sky-dish-off-menu

Satelitska antena simbolizuje televizijsku revoluciju koja se dogodila u nekablovskim zemljama u 1980. Ovo je posebno tačno u Velikoj Britaniji gde je vođen “Dish war” između Sky-ovih jeftinih kupki za ptice i BSB-ovih novo-age squarials-a. Nebo Ruperta Murdocha bilo je pobjedničko, ali se moralo spojiti s ‘neprijateljem’ umjesto da ga slomi zbog dužničke planine koju je stvorio njegov Fox poduhvat u SAD-u.

Squarial više nije bio i, iako su postali diskretniji, Sky jela su postala višestruka i uvijek prisutna karakteristika britanskog pejzaža. Ali ne još dugo.

Za takav seizmički događaj to je bilo čudno nedovoljno odigrano saopštenje za štampu koje je stiglo juče 28/09/22/22). Najavio je Sky Stream, novi način kupovine paketa Sky Glass putem kutije koja se povezuje sa bilo kojim TV-om. IE, Sky Glass bez potrebe za kupovinom “stakla” koje je ekran u jednom od Sky-ovih neprocenjivih i precenjenih TV setova.

Ako je najava niskog ključa bila zato što je Sky učinio malo da pripremi svoje jelo i instalira zajednicu za njeno završavanje, onda je to sramota. Navodi se da će nastaviti da podržava Sky Q, i nadam se da će i njegovo osoblje i ugovoreni instalateri biti preobučeni za širokopojasni infrastrukturni rad sa Sky ili nekim drugim.

Saopštenje je takođe bilo neprijatno iz dva nepovezana razloga ovde u ATV-u. Objavili smo priču kasno u petak o kraju Sky jela koje je pokupio Chris Forrester iz pouzdanih trgovinskih izvora. Mi smo ga doveli u vodstvo, a Sky je otišao tonto. Insistirali su da to nije istina i da ćemo ga ukloniti ako ne možemo navesti službene izvore. Obavezali smo se. Mozete ga procitati ovde .

Slucajno, u septembru 26th, nakon mnogo vracenja nogu dobio sam oko da otkažem 09 godinu pretplate na punomasni Sky paket. Preuredili smo staru kuću i nismo htjeli jelo nazad – bio sam uvjeren da će do trenutka kada završimo, Glass postati bivši Glass; Ne plaćam da zamijenim savršeno dobar TV za Skyovu udobnost.

U dugom online ‘chatu’ sa Davidom na Sky-u, pokušao je na svaki način da me ubedi da ostanem i (samo radi svoj posao) potpuno ignorisao svaki put kada sam rekao: ‘Nema jela, ne dobija jelo’. Na kraju smo se složili da je šteta što savršeno rešenje, Sky Glass, kao nevezani striming servis, nije dostupan. Rekao sam da mislim da ne može biti tako daleko, ali… (je sais je sais pas) Sada, naravno, imam sada i to će verovatno biti dovoljno.

Dakle, zbogom jelu dok bledi i pridružuje se Yagi antenama i TV cevima u istorijskoj Kući slavnih tehnologije.

DVB Portal

We use cookies to personalise content and ads, to provide social media features and to analyse our traffic. We also share information about your use of our site with our social media, advertising and analytics partners.

View more
Accept
Scroll to Top