Sky Novi Zeland lansirao Sky Box kreiran sa Wyplayom

Sky Novi Zeland lansirao novi Sky Box koji je kreirao Wyplay

MARSEILLE, Francuska — Prije godinu dana, Sky Novi Zeland je izabrao Wyplay među ostalim međunarodnim partnerima da razradi najbolje od Sky Satellite TV, On demand i Streaming sa novim Sky Boxom. Danas, odmah nakon lansiranja ovog dugo očekivanog proizvoda na tržištu Novog Zelanda, Wyplay sa ponosom deli da je saradnja bila veliki uspeh.

Novi Sky Box donosi najsavremenije funkcije na Novi Zeland sa 4K, modernim i personalizovanim korisničkim iskustvom, integracijom aplikacija za strimovanje (kao što su Netflix, Disney+, Prime, TVNZ+…), multi-snimanjem, daljinskim glasom i još mnogo toga. Divno je imati kupce Sky-a koji uživaju u takvom proizvodu za promjenu igre.

U 2021. godini, Sky je napravio izazovan i strateški izbor za svoje STB-ove, prelazeći sa Linuxa na Android TV za zaista napredan proizvod. Za ovaj specifični projekt uključena su 3 nezavisna Wyplay tima: Wyplay System Integration, Wyplay Middleware i Wyplay Professional Services.

Kao System Integrator, Wyplay je bio na čelu ovog projekta kako bi omogućio višestrukim zainteresovanim stranama da izvrše plan i dostignu najbolji nivo kvaliteta za Sky Box proizvod. Koordinišući napore Sky-a, Wyplay-a, Irdeto-a, Kaon-a, Broadcom-a i Netflix-a, Wyplay pokazuje svoju dodatnu vrednost za tako izazovne projekte, gde su hibridni DVB, lokalni video rekorder i aplikacije trećih strana deo Android TV STB proizvoda.

S druge strane, Wyplay Middleware je pružio svoju DVB ekspertizu pružajući i integrišući DVB i PVR softverski stek u Sky Android TV kutiju.

Konačno, Wyplay Professional Services ojačao je Sky Digital UI tim i zajedno sa Sky razvio privlačni Sky box Android TV Custom Launcher.

“Ovaj projekat je savršen izložbeni prostor onoga što Wyplay može doneti operaterima i partnerima kada govorimo o Android TV projektima: integracija sistema, DVB ekspertiza, Custom Launcher, integracija aplikacija itd.” Jacques Bourgninaud, izvršni direktor kompanije Wyplay “Wyplay je zadovoljan što je sarađivao na ovako izazovnom i ključnom projektu.

Sophie Moloney, izvršna direktorica Skya, dodala je: “Ovo je bila velika pomoć imati profesionalce poput Wyplaya na brodu. Veoma smo ponosni na rad koji su Sky timovi realizovali zajedno sa Wyplay-om, kako bi postavili Sky Box našim pretplatnicima.”

Wyplay će nastaviti podržavati Sky za evoluciju Sky proizvoda, uključujući održavanje Android TV-a.

Wyplay je dobro pozicioniran na tržištu kako bi pomogao bilo kojem operateru širom svijeta da dizajnira i implementira Android TV proizvode, bez obzira na OTT samo ili hibridni DVB STB, na nivou integracije, srednjeg softvera i aplikacija.

DVB Portal

We use cookies to personalise content and ads, to provide social media features and to analyse our traffic. We also share information about your use of our site with our social media, advertising and analytics partners.

View more
Accept
Scroll to Top