Sky UK: Pokrenut UHD F1 kanal

Sky Sports F1 UHD lansiran je jutros na Virgin Media i stigao na Sky Q oko 15:00 popodne. Lansiranje dolazi uoči prve trke ovog vikenda u sezoni – VN Bahreina, koja se prenosi uživo na Sky Sports F1 u 15:00 u nedjelju, 5. marta 2023.

To je drugi Sky-ov UHD sportski kanal i dostupan je na Sky Q, Sky Glass/Stream i Virgin Media.

Kanal se pridružuje glavnom događaju Sky Sports UHD , koji je prvi put pokrenut prošle godine. Sky također nudi izbor drugih sportova u UHD-u putem namjenskog kanala crvenog dugmeta ili putem Virgin Media kanala 534.

Korisnici Sky Q-a u Velikoj Britaniji i Irskoj sa kompletnim Sky Sports paketom sada mogu gledati sportove uživo u UHD/HDR na Sky Sports Main Event Ultra HD i Sky Sports F1 Ultra HD kanalima. Za kvalifikovane kupce, Sky Sports F1 UHD će se pojaviti na 406, zamjenjujući bivši HD kanal.

Sky Glass/Stream korisnici sa odgovarajućom pretplatom će također vidjeti Sky Sports F1 UHD na kanalu 406.

Na Virgin Media , Sky Sports F1 UHD je stigao na kanal 533, premještajući Sky Sports UHD1, koji sadrži različite sportske rezultate sa drugih Sky Sports kanala u UHD-u na kanal 534.

DVB Portal

We use cookies to personalise content and ads, to provide social media features and to analyse our traffic. We also share information about your use of our site with our social media, advertising and analytics partners.

View more
Accept
Scroll to Top