Skylink: 5 novih kanala u Skylink Live TV-u, novi cjenovnik i druge promjene

U utorak, 28. februara 2023. počinje sa emitovanjem novi brendirani program Canal+ Action. Operater platforme Skylink dodaje 5 stanica Skylink Live TV-u, povećava cijenu Internet TV usluga i dolazi sa drugim promjenama.

U utorak, 28. februara 2023., u podne, kreće nadolazeći akcijski program CANAL+ Action, kako na satelitu tako i na Skylink Live TV-u. Biće dostupan iz Multi paketa.

Novi akcijski program CANAL+ ponudit će odabrane naslove, na primjer akcionu komediju Sve, svuda, iznenada, koja je nominirana za Oskara u 11 kategorija, isključivo u češkoj i slovačkoj premijeri.

Osim premijernih naslova, CANAL+ Action će predstaviti i popularne akcione evergreene sa zvijezdama. U martu će to biti blokbasteri Expendables 2: Back to War or Escape Plan sa Sylvesterom Stalloneom, Arnoldom Schwarzeneggerom i drugim legendama. Tokom prvog mjeseca emitovanja biće prikazana i Oscarom nagrađena REVENANT Resurrection ili visoko ocijenjena kanadska serija Plan B.

CANAL+ Action će biti dostupna svim Skylink korisnicima tokom marta, bez obzira na pripejd programski paket.

tehnički parametri:
satelit: Astra 3B (23,5°E)
frekvencija: 11,973 GHz
polarizacija: vertikalna
SR: 29900
FEC: 2/3
standard: DVB-S2
modulacija: 8PSK

CANAL+
ID usluge akcije: 14134
video PID: 3410 (MPEG-4/HD)
audio PID: 3420 (češki, MPEG)
CA sistemi: Irdeto ( CAID 0624, 0653), Conax (CAID 0B02), Nagra MA (CA 181D), Viaccess (CAID 0500, ID provajdera 051910)

Spektrum Home ide prema donjem paketu

Dan kasnije – 1. marta 2023. – kupce Skylinka očekuje još jedna ugodna promjena. Spektrum Home stanica prelazi sa originalnog Kombi paketa na Digitalnu tarifu. To praktično znači da će program biti dostupan svim klijentima operatera.

Spektrum Home će ponuditi korisne savjete i trikove za sve vrtlare i majstore, ali će svojim programima zadovoljiti i sve putnike i entuzijaste arhitekture.

Još 5 stanica u Skylink Live TV-u

Do treće, još jedna dobra vijest od operatera. Pored pokretanja Canal+ Action stanice i prelaska Spektrum Homea na niži paket, Internet televizija (OTT) Skylink Live TV će biti proširena na još pet stanica – filmske i dokumentarne programe SPI International. Ponudu programa upotpunit će stanice FilmBox Stars, FilmBox Extra, DocuBox, FilmBox Premium i FilmBox Family.

Kao kompanija posvećena pružanju zabave svjetske klase širom svijeta, oduševljeni smo što ćemo proširiti Skylink Live TV ponudu isporukom pet popularnih kanala iz našeg portfelja. Ovi novi programi će ljubiteljima filma pružiti širok spektar kvalitetnih sadržaja koji će dodatno poboljšati iskustvo na TV ekranima“, kaže Berk Uziyel, izvršni direktor SPI International, koji je sada dio CANAL+.

Ladislav Řeháček, potpredsjednik CANAL+ Luxembourg za Češku Republiku i Slovačku, koji upravlja platformama Skylink i freeSAT, dodaje: „ Interesovanje za Skylink Live TV i dalje raste, 25% naših korisnika trenutno koristi uslugu. Vjerujem da će korisnici cijeniti njegovo proširenje na druge SPI International programe koji su već duže vrijeme dio naše satelitske ponude .

FilmBox Extra kao i Canal+ Action program. Stanice CANAL+ Action, FilmBox Stars, FilmBox Extra, DocuBox, FilmBox Premium, FilmBox Family će biti uključeni u Kombi+ paket.

DVB Portal

We use cookies to personalise content and ads, to provide social media features and to analyse our traffic. We also share information about your use of our site with our social media, advertising and analytics partners.

View more
Accept
Scroll to Top