Skip to content

SoftAtHome pokreće hibridni satelitski set-top box za Orange u Africi

softathome-pokrece-hibridni-satelitski-set-top-box-za-orange-u-africi

ImpressioNG iz SoftAtHome Powers Orange Super Aggregator Hybrid OTT / Satellite Set-Top Box u Africi

PARIS, Francuska — SoftAtHome, nezavisna softverska kompanija za širokopojasni internet, video i analitiku, s ponosom objavljuje da je opremila hibridni OTT/Satellite set-top box koji cilja nekoliko afričkih zemalja. Raspoređen je u Obali Slonovače i uskoro će biti uveden u Senegalu, Demokratskoj Republici Kongo i Maliju. Planirano je da dodatne afričke zemlje budu raspoređene u kasnijoj fazi. Hibridni OTT/Satellite Set-Top Box izvorno ugrađuje afrički plaćeni TV Canal+ International i nekoliko dodatnih povezanih servisa, uključujući Orange VOD, Canal+ Replay, YouTube, TV5Monde+ ili lokalne TV kanale. STB je dizajniran da jednostavno integriše dodatne usluge povezane sa OTT-om.

Hibridni set-top box integriše SoftAtHome-ovu ImpressioNG platformu kao uslugu za izuzetno impresivno korisničko iskustvo, vraćajući krajnjeg korisnika u središte iskustva i omogućavajući detaljno prilagođavanje u skladu sa njegovim iskustvom gledanja i upotrebama.

ImpressioNG se oslanja na VASP cloud gateway platformu, agregaciju servisne platforme koja centralizuje upravljanje STB uslugama i olakšava integraciju i primenu povezanih usluga trećih strana, istovremeno pružajući univerzalnu agregaciju pretrage i duboko povezivanje sa svim servisima, uključujući YouTube sadržaj. Kompatibilan je sa SoftAtHome AppStore, jedinstvenom servisnom platformom koju kontroliše operater koja centralizuje i ubrzava isporuku usluga.

Zahvaljujući SoftAtHome rešenju, Orange je želeo da primeni jedinstvenu uslugu na nekoliko teritorija, da postane superagregator usluga i sadržaja koji kombinuje satelitsko emitovanje i OTT kompatibilan sa različitim širokopojasnim mrežama (ADSL, Fiber i 4G).

David Viret Lange, izvršni direktor SoftAtHome-a je rekao: “SoftAtHome je ponosan što je razvio ImpressioNG belo označeno korisničko iskustvo kao uslugu, koju je odabrao Orange, koji donosi prilagodljivo korisničko iskustvo, super agregaciju sadržaja i OTT povezane usluge”.

SoftAtHome će sa zadovoljstvom predstaviti svoje najnovije inovacije oko ImpressioNG u hali 1, štand F30 tokom IBC Show-a od 9. septembra do

th, 30.

Back To Top
Search

We use cookies to personalise content and ads, to provide social media features and to analyse our traffic. We also share information about your use of our site with our social media, advertising and analytics partners.

View more
Accept