Sporazum o kapacitetu satelita M7 za BBC Earth HD

sporazum-o-kapacitetu-satelita-m7-za-bbc-earth-hd

Proširujući satelitsku distribuciju kanala prirodne istorije na ključnim teritorijama, pay-TV provajder M7 Group u vlasništvu CANAL+ Grupe zaključio je višegodišnji ugovor o kapacitetu sa BBC Studios za HD satelitsku distribuciju BBC Earth-a u CIE (isključujući Poljsku) i Turskoj.

Prema uslovima sporazuma, M7 Platform Services će BBC Studios pružiti kompletno rešenje za satelitske doprinose preko satelita THOR 5 na 1 stepenu zapadno, uključujući multipleksiranje, kodiranje, enkripciju i uplinking, omogućavajući siguran i siguran prijem BBC Earth-a od strane svojih trećih korisnika u okviru evropskog uticaja THOR 5. BBC Earth će i dalje biti distribuiran pretplatnicima platformi DirectOne u vlasništvu M7 u Mađarskoj i rumunskom Focus Sat-u.

“Već dugi niz godina, M7 grupa [has been] važan partner sadržaja za BBC Studios za različita evropska tržišta,” rekao je Zbigniew Pruski, komercijalni direktor BBC Studios CEE komentarišući dogovor. “Uzbuđen sam što se naša saradnja sada proširuje na pružanje tehničkih satelitskih distributivnih usluga za BBC Earth u CIE i Turskoj. Imamo veliko poverenje u profesionalne veštine i fokus kupaca tima M7 Platform Services i radujemo se proširenom partnerstvu sa M7.”

Bill Wijdeveld je dodao: “M7 i BBC Studios uživaju dugogodišnju saradnju za distribuciju vodećih kanala BBC Studios na različitim M7 tržištima, čime se značajno povećava atraktivnost naše ponude sadržaja. Veoma smo zadovoljni mogućnošću da proširimo naše partnerstvo pružanjem usluga satelitske distribucije i radujemo se kontinuiranoj, plodonosnoj saradnji.”

DVB Portal

We use cookies to personalise content and ads, to provide social media features and to analyse our traffic. We also share information about your use of our site with our social media, advertising and analytics partners.

View more
Accept
Scroll to Top