skip to Main Content
SRBIJA: Prva i B92 ostaju dio SBB ponude, a stiže i pet novih kanala

Kablovski operater u Srbiji SBB obavijestio je svoje korisnike da su postigli sporazum sa rukovodstvom televizija Prva i B92. Obje televizije sa nacionalnom frekvencijom ostaju dio SBB ponude, kao i sva tri kablovska kanala Prva Plus, Prva Kick i Prva World.

Pored toga, u ponudu stiže još pet novih TV kanala sa vrhunskim sadržajem – Nova Max, Nova Series i Grand Nostalgija u produkciji United Media, kao i kanali Insta TV i France 24, koji su dostupni svim korisnicima.

Nova Max na poziciji 7 na EON platformi i 8 na D3, donosi najbolji filmski sadržaj, blokbastere i svetski popularne serije, Nova Series na poziciji 9 na EON i 14 na D3, donosi najpopularnije regionalne i domaće serije, a Grand Nostalgija na poziciji 239 najpoznatije domaće muzičke formate.

Insta TV, prva interaktivna televizija u regionu, čiji je sadržaj namijenjen pretežno mlađoj populaciji dostupan je na poziciji 15, dok infotejment kanal France 24 se može gledati na poziciji 292.

 

493

Vezani članci

turksat-jaca-veze-sa-afrikom

Türksat jača veze sa Afrikom

Türksat je potpisao memorandum o saradnji sa Crystal TV-om, koji emituje sa svog satelita Türksat 4A u Gani. U saopštenju...

uspjesno-lansiran-satelit-arabsat-badr-8

Uspješno lansiran satelit Arabsat Badr-8

Arabsat Badr-8 uspješno lansiran: s Airbusovim inovativnim optičkim komunikacijskim korisnim opterećenjem TELEO TOULOUSE — The Airbusov satelit Arabsat Badr-8 Lansiran...

Back To Top
Search