skip to Main Content
SRBIJA: Prva i B92 ostaju dio SBB ponude, a stiže i pet novih kanala

Kablovski operater u Srbiji SBB obavijestio je svoje korisnike da su postigli sporazum sa rukovodstvom televizija Prva i B92. Obje televizije sa nacionalnom frekvencijom ostaju dio SBB ponude, kao i sva tri kablovska kanala Prva Plus, Prva Kick i Prva World.

Pored toga, u ponudu stiže još pet novih TV kanala sa vrhunskim sadržajem – Nova Max, Nova Series i Grand Nostalgija u produkciji United Media, kao i kanali Insta TV i France 24, koji su dostupni svim korisnicima.

Nova Max na poziciji 7 na EON platformi i 8 na D3, donosi najbolji filmski sadržaj, blokbastere i svetski popularne serije, Nova Series na poziciji 9 na EON i 14 na D3, donosi najpopularnije regionalne i domaće serije, a Grand Nostalgija na poziciji 239 najpoznatije domaće muzičke formate.

Insta TV, prva interaktivna televizija u regionu, čiji je sadržaj namijenjen pretežno mlađoj populaciji dostupan je na poziciji 15, dok infotejment kanal France 24 se može gledati na poziciji 292.

 

236

Vezani članci

Türksat 8K ponovo emituje

Türksat 8K ponovo emituje

Nakon nekog vremena, turski satelitski operater Türksat nastavio je s radom demo kanala u Ultra HD rezoluciji u 8K formatu....

Back To Top
Search