SRBIJA: SBB UKIDA TV PRVA I B92 KANALE

Danas u 13:10 sati na web portalu operatera SBB-a korisnike je dočekalo saopštenje koje prenosimo u cijelosti:

Ovim putem želimo da vas obavestimo da usled izrazito nepovoljnih tržišnih uslova nametnutih od strane vlasnika televizija sa nacionalnom frekvencijom, od 28. oktobra ukidamo TV Prva, TV B92 i njihov kablovski portfolio iz ponude. Najpopularnije emisije koje su emitovane na TV Prva  – „Zvezde Granda“ i „Praktična žena“ emitovaće se na TV Pink, pa ćete i dalje biti u mogućnosti da neometano pratite najatraktivnije sadržaje.

Programsku šemu ćemo od 28. oktobra dodatno obogatiti sa pet potpuno novih TV kanala i omogućiti gledanje novih kvalitetnih sadržaja na Nova Max, Nova Series i Grand Nostalgija, koji će, uvereni smo, biti prepoznati po najboljim domaćim i svetskim serijama i filmovima, nezaboravnim klasicima i najboljem muzičkom programu. Pored ovih kanala koje priprema United Media, od istog datuma u našoj ponudi biće Insta TV, kao i čuveni infotejment France 24.

Već 20 godina trudimo se da vam omogućimo najbolju uslugu, najraznovrsniju televizijsku ponudu i najbrži internet, a u tom smeru nastavljamo i dalje, uprkos nekorektnoj poslovnoj praksi kojoj smo poslednjih godina izloženi.

Oduvek smo bili lider inovacija, a naša najveća snaga su uvek bili naši lojalni korisnici, kao i naši zaposleni koji se trude da im omoguće najbolji servis. Upravo zbog toga, ne želimo da pristanemo na ucenjivačku i potpuno neprimerenu ponudu vlasnika Prve, koja je u odnosu na prethodni period saradnje uvećana za čak 1.000 odsto, pri čemu je zanemarena činjenica da je reč o televizijama kojima po svim parametrima merenja gledanosti opada rejting, dok najpoznatija TV lica napuštaju ove medije. Podsećamo da su upravo neka od najpopularnijih TV lica sa TV Prve i B92 deo tima televizije Nova S i N1, od Ivana Ivanovića, Zorana Kesića, Olje Bećković, Nevene Madžarević, Nataše Miljković, Maje Nikolić, a nedavno se timu Nove S pridružila i zvezda TV Prva Danijela Buzurović.

Hvala vam što ste nam svih ovih godina pružali podršku. Želimo da znate da će SBB kao i do sada da vam omogući gledanje najatraktivnijih televizijskih kanala, najboljeg filmskog i serijskog sadržaja, kao i najkredibilnijeg informativnog programa.

DVB Portal

We use cookies to personalise content and ads, to provide social media features and to analyse our traffic. We also share information about your use of our site with our social media, advertising and analytics partners.

View more
Accept
Scroll to Top