Svemirski poslovni kursevi koji se nude na Satelitu 2023

0

Nova serija online kurseva i sertifikacionih testova koje su proizveli SSPI, GVF i SatProf biće demonstrirana na ovogodišnjem sajmu Satellite 2023 na štandu #1657.

Kurseve Space Business Qualified (SBQ) koriste velike i male kompanije za obuku zaposlenih u poslovanju svemira i za zadržavanje i privlačenje novih talenata. Svi kursevi se isporuchuјu na mrezhi, predaјu kroz kreativnu kombinatsiјu samostalnih, interaktivnih tutorijala, video zapisa, ilustracija i testova. SBQ Fundamentals kursevi su dizaјnirani da vode do buduћih spetsiјalizovanih kurseva u satelitskim komunikatsiјama, posmatranju Zemlje, kao i svemirskim letelicama i lansiranju. Cilj je da se novim i naprednim zaposlenima pruži čvrsto, kompletno i utemeljeno znanje o poslovanju svemira.Kako bi obeležio nedavno završeno izdanje SBQ Fundamentals serije obuke i sertifikacije na vreme za Satellite 2023, SBQ će ponuditi uvodni popust na konferenciju od 15% na školarinu. Članovi SSPI i GVF dobijaju dodatni popust, koji se može kombinovati sa popustom na konferenciju, zajedno sa grupnim popustima.

“Zadovoljstvo nam je da objavimo ovu ponudu i konačno izdanje SBQ Fundamentals serije. SBQ dobija odličnu privlačnost od industrijskih kompanija koje traže alate za povećanje konkurentnosti razvijanjem veština i znanja zaposlenih,” rekao je Ralph Brooker, osnivač SatProf-a.

Pet osnovnih kurseva su: 1. Fundamentals of Orbits & Getting into Space (SBQ 401)2. Spacecraft Fundamentals (SBQ 402)3. Space Communications Fundamentals (SBQ 403)4. Markets (SBQ 404)5. Finansije, pravna i regulatorna regulativa (SBQ 405)

Studenti koјi zavrshe svih pet osnovnih kurseva i polozhe zavrshni ispit dobiћe sertifikat SBQ Fundamentals.

Brooker je dodao da kompanije koriste SBQ kurseve kako bi privukle nove zaposlene, ubrzale ukrcavanje i pomogle svojim klijentima da postanu informisaniji kupci.

Program SBQ uchenja, e јe proizvod dugogodishnjih napora SatProf-a, lidera u obrazovnim kursevima za industriјu, u saradnji sa GVF i Space and Satellite Professionals International, dve vodeћe neprofitne organizatsiјe u industriјi svemirskih i satelitskih komunikatsiјa. Organizacije zajedno imaju 80 godina kombinovanog iskustva u industriji.

Advertisement