skip to Main Content
Švicarska radiodifuzija štiti sadržaj pomoću Viaccess-Orca CAS
Svicarska-radiodifuzija-stiti-sadrzaj-pomocu-viaccess-orca-cas

Viaccess-Orca (VO), globalni lider koji pruža TV platforme, zaštitu sadržaja i napredna rešenja za podatke, objavila je danas da je Švajcarska radiodifuzna korporacija, poznata i kao SRG SSR, nedavno predstavila novu verziju VO-ovog sistema uslovnog pristupa (CAS) za bezbednost svoje satelitske TV distribucije. Ugrađen u set-top boxove, VO-ov CAS odlikuje se najnovijim, najbržim čipsetom i bezbednošću pametnih kartica nove generacije, pružajući Švajcarskoj radiodifuznoj korporaciji najbolje rešenje za zaštitu sadržaja i upravljanje pravima.

“Kao švajcarska javna medijska kompanija, pružamo važnu uslugu društvu, emitujući širok spektar sadržaja, uključujući vesti, kulturu, obrazovanje, zabavu i sport,” rekao je Simon Blumer, šef tehničkih komunikacija u Swiss Broadcasting Corporation. “Posedovanje CAS-a koji je pouzdan i jednostavan za primenu je imperativ, a najnovija tehnologija pametne kartice kompanije VO je idealno rešenje za nas.”

VO-ovo CAS rešenje veruje više od 50 operatera širom sveta za sve vrste mreža za isporuku. Kao jedino besprekorno, end-to-end rešenje za kartice i CAS bez kartica na tržištu, garantuje najveću fleksibilnost, kratko vreme na tržištu i brz ROI za švajcarsku radiodifuznu korporaciju. Nova generacija VO pametne kartice u potpunosti je zasnovana na hardveru, nudeći nove kriptografske algoritme koji omogućavaju Švajcarskoj radiodifuznoj korporaciji da odgovori na najzahtevnije zahteve vlasnika sadržaja.

“Švajcarska radiodifuzna korporacija je naš cenjeni kupac već godinama i uzbuđeni smo što možemo da pomognemo organizaciji da uvede novu eru zaštite sadržaja sa našom najnovijom tehnologijom pametnih kartica,” rekao je Paskal Birot, potpredsednik prodaje EMEA u kompaniji Viaccess-Orca. VO-ova nova generacija pametne kartice menja igru za pay-TV operatere i emitere, omogućavajući im da izvršavaju važne zadatke kao što su enkripcija podataka, autentifikacija i još mnogo toga.

VO će svoja rješenja prikazati na IBC2022 na štandu 1.A51.

48

Vezani članci

Back To Top
Search