Švicarska radiodifuzija štiti sadržaj pomoću Viaccess-Orca CAS

svicarska-radiodifuzija-stiti-sadrzaj-pomocu-viaccess-orca-cas

Viaccess-Orca (VO), globalni lider koji pruža TV platforme, zaštitu sadržaja i napredna rešenja za podatke, objavila je danas da je Švajcarska radiodifuzna korporacija, poznata i kao SRG SSR, nedavno predstavila novu verziju VO-ovog sistema uslovnog pristupa (CAS) za bezbednost svoje satelitske TV distribucije. Ugrađen u set-top boxove, VO-ov CAS odlikuje se najnovijim, najbržim čipsetom i bezbednošću pametnih kartica nove generacije, pružajući Švajcarskoj radiodifuznoj korporaciji najbolje rešenje za zaštitu sadržaja i upravljanje pravima.

“Kao švajcarska javna medijska kompanija, pružamo važnu uslugu društvu, emitujući širok spektar sadržaja, uključujući vesti, kulturu, obrazovanje, zabavu i sport,” rekao je Simon Blumer, šef tehničkih komunikacija u Swiss Broadcasting Corporation. “Posedovanje CAS-a koji je pouzdan i jednostavan za primenu je imperativ, a najnovija tehnologija pametne kartice kompanije VO je idealno rešenje za nas.”

VO-ovo CAS rešenje veruje više od 50 operatera širom sveta za sve vrste mreža za isporuku. Kao jedino besprekorno, end-to-end rešenje za kartice i CAS bez kartica na tržištu, garantuje najveću fleksibilnost, kratko vreme na tržištu i brz ROI za švajcarsku radiodifuznu korporaciju. Nova generacija VO pametne kartice u potpunosti je zasnovana na hardveru, nudeći nove kriptografske algoritme koji omogućavaju Švajcarskoj radiodifuznoj korporaciji da odgovori na najzahtevnije zahteve vlasnika sadržaja.

“Švajcarska radiodifuzna korporacija je naš cenjeni kupac već godinama i uzbuđeni smo što možemo da pomognemo organizaciji da uvede novu eru zaštite sadržaja sa našom najnovijom tehnologijom pametnih kartica,” rekao je Paskal Birot, potpredsednik prodaje EMEA u kompaniji Viaccess-Orca. VO-ova nova generacija pametne kartice menja igru za pay-TV operatere i emitere, omogućavajući im da izvršavaju važne zadatke kao što su enkripcija podataka, autentifikacija i još mnogo toga.

VO će svoja rješenja prikazati na IBC2022 na štandu 1.A51.

We use cookies to personalise content and ads, to provide social media features and to analyse our traffic. We also share information about your use of our site with our social media, advertising and analytics partners.

View more
Accept
Scroll to Top