skip to Main Content
TalkTalk ulična umjetnost satelitski trik
Talktalk-ulicna-umjetnost-satelitski-trik

Britanski multiplay operater TalkTalk udružio se s grafitima i muralnim umjetnikom Qubekom kako bi stvorio živu uličnu umjetničku akrobaciju, ističući kako ljudi širom Velike Britanije nepotrebno troše na duge, skupe i glomazne TV pakete. Ovaj trik podržava pokretanje TalkTalk TV Hub-a, objavljenog krajem 2022. godine.

Russell Meheen, poznat i kao Qubek, ima reputaciju da uzdiže suvišne prostore širom sjevera Engleske i obogaćuje ih uličnom umjetnošću koja izaziva razmišljanje. Najnoviji članak TalkTalk, pod nazivom Izbaci to.Predstavljen je na Grand Central Station restoranu u Birminghamu.

Poznat po svom hrabrom i umetničkom talentu, Kubek će transformisati stare TV satelitske antene u privlačno umetničko delo za koje TalkTalk kaže da simbolizuje zastarele i često skupe TV pakete.

“Volim što mogu da udahnem novi život u napuštene prostore, tako da je prilika da iskoristim svoju kreativnost i recikliram ovu staru tehnologiju bila i uzbudljiva i otvorena za oči,” rekao je Meheen. “Imam i mladu porodicu, tako da mi je važno da ostanem snalažljiv, tako što neću trošiti novac na stvari koje nam nisu potrebne, istovremeno osiguravajući da ostanemo povezani i zabavljani, tako da zaista odjekujem sa porukom koja stoji iza ove kampanje.”

TalkTalk’s Izbaci to. Kaskader dolazi kao u vreme kada potrošači traže jednostavne načine da uštede na svojoj zabavi, bez ugrožavanja kvaliteta.

“Cilj nam je da istaknemo da ne morate da rušite banku kada je u pitanju televizija,” rekao je Džonatan Kini, generalni direktor kompanije TalkTalk Consumer. “Stara tehnologija često zauzima mnogo prostora, dok neki od novijih TV paketa dolaze sa velikom cenom i dugim ugovorima. Zato smo lansirali naš novi TV Hub – pametniji, jednostavniji i fleksibilniji način da ostanete zabavni za samo 5 £ [€5.63] mjesec dana.”

70

Vezani članci

Back To Top
Search