TalkTalk ulična umjetnost satelitski trik

talktalk-ulicna-umjetnost-satelitski-trik

Britanski multiplay operater TalkTalk udružio se s grafitima i muralnim umjetnikom Qubekom kako bi stvorio živu uličnu umjetničku akrobaciju, ističući kako ljudi širom Velike Britanije nepotrebno troše na duge, skupe i glomazne TV pakete. Ovaj trik podržava pokretanje TalkTalk TV Hub-a, objavljenog krajem 2022. godine.

Russell Meheen, poznat i kao Qubek, ima reputaciju da uzdiže suvišne prostore širom sjevera Engleske i obogaćuje ih uličnom umjetnošću koja izaziva razmišljanje. Najnoviji članak TalkTalk, pod nazivom Izbaci to.Predstavljen je na Grand Central Station restoranu u Birminghamu.

Poznat po svom hrabrom i umetničkom talentu, Kubek će transformisati stare TV satelitske antene u privlačno umetničko delo za koje TalkTalk kaže da simbolizuje zastarele i često skupe TV pakete.

“Volim što mogu da udahnem novi život u napuštene prostore, tako da je prilika da iskoristim svoju kreativnost i recikliram ovu staru tehnologiju bila i uzbudljiva i otvorena za oči,” rekao je Meheen. “Imam i mladu porodicu, tako da mi je važno da ostanem snalažljiv, tako što neću trošiti novac na stvari koje nam nisu potrebne, istovremeno osiguravajući da ostanemo povezani i zabavljani, tako da zaista odjekujem sa porukom koja stoji iza ove kampanje.”

TalkTalk’s Izbaci to. Kaskader dolazi kao u vreme kada potrošači traže jednostavne načine da uštede na svojoj zabavi, bez ugrožavanja kvaliteta.

“Cilj nam je da istaknemo da ne morate da rušite banku kada je u pitanju televizija,” rekao je Džonatan Kini, generalni direktor kompanije TalkTalk Consumer. “Stara tehnologija često zauzima mnogo prostora, dok neki od novijih TV paketa dolaze sa velikom cenom i dugim ugovorima. Zato smo lansirali naš novi TV Hub – pametniji, jednostavniji i fleksibilniji način da ostanete zabavni za samo 5 £ [€5.63] mjesec dana.”

DVB Portal

We use cookies to personalise content and ads, to provide social media features and to analyse our traffic. We also share information about your use of our site with our social media, advertising and analytics partners.

View more
Accept
Scroll to Top