Tata Elxsi pokreće zabavno iskustvo za pretplatnike OSNtv-a

0

Tata Elxsi pokreće vrhunsko zabavno iskustvo za pretplatnike OSNtv-a

  • Dobitnik nagrade BroadcastPro Manufacturer Award za “Best in Linear Distribution” za OSNTv Box

BANGALORE, Indija i DUBAI, UAE — Tata Elxsi, globalni lider u dizajnu i tehnološkim uslugama, i Orbit Showtime Network (OSN), multinacionalna premium kompanija za zabavni sadržaj, sarađivali su na razvoju OSNtv kutija – sve-u-jednom novi proizvod koji će objediniti OSN ekskluzivne i kustoske TV kanale uživo, strimovanje i besplatnu zabavu na jednom Android uređaju.OSNtv kutija kombinuje i PayTV i OTT usluge na jednom mestu. To je pogodno rešenje na jednom mestu za agregaciju zabave koje pojednostavljuje otkrivanje sadržaja i pruža poboljšano iskustvo porodičnog gledanja zajedno sa roditeljskim kontrolama zasnovanim na potrebama kupaca. Dokazana Android TV ekspertiza Tata Elxsi-ja, zajedno sa njihovim paketom rešenja spremnih za implementaciju, omogućila je brže lansiranje OSNtv Box-a,” rekao je Devrim Malak, SVP Strategy u OSN-u.

Tata Elxsi osvojila je nagradu “Best in Linear Distribution” za OSNTv Box na inauguralnom izdanju nagrada BroadcastPro Manufacturer, održanoj 17. maja 2023. godine u Dubaiju. Nagrada proizvođača BroadcastPro slavi kompanije čiji su proizvodi u središtu bliskoistočnog sektora emitiranja – na čelu inovacija.

OSNTv Box pokreće Android TV paket rešenja kompanije Tata Elxsi, koji uključuje prilagođeni lanser operativnog nivoa, OTA i iCX. Tata Elxsi prilagođena OTA (Over The Air) platforma pomaže u isporuci besprekornih ažuriranja softvera za poboljšano korisničko iskustvo, dok platforma iCX (inteligentni CX) nudi inteligentno praćenje, dijagnostiku u realnom vremenu i rešavanje problema.

Sa svojim AndriodTV centrom izvrsnosti (CoE), Tata Elxsi donosi duboku stručnost u TV platformama i inženjeringu. Ovaj složeni program prikazuje najbolje od Tata Elxsi, objedinjujući dizajn i razvoj hardvera, softvera, internih rješenja, kao i inovacije poput pretraživanja i otkrivanja sadržaja, kao i svih programa koji su uspjeli omogućiti OSN-u da lansira svoj proizvod u rekordnom roku od 6 mjeseci, dajući OSN-u platformu za buduće dokaze za nastavak inovacija u obimu, “, rekao je Tarun Joshi, generalni direktor i šef Google Technologies u Tata Elxsi.