Tata Elxsi pokreće zabavno iskustvo za pretplatnike OSNtv-a

Tata Elxsi pokreće vrhunsko zabavno iskustvo za pretplatnike OSNtv-a

  • Dobitnik nagrade BroadcastPro Manufacturer Award za “Best in Linear Distribution” za OSNTv Box

BANGALORE, Indija i DUBAI, UAE — Tata Elxsi, globalni lider u dizajnu i tehnološkim uslugama, i Orbit Showtime Network (OSN), multinacionalna premium kompanija za zabavni sadržaj, sarađivali su na razvoju OSNtv kutija – sve-u-jednom novi proizvod koji će objediniti OSN ekskluzivne i kustoske TV kanale uživo, strimovanje i besplatnu zabavu na jednom Android uređaju.

OSNtv kutija kombinuje i PayTV i OTT usluge na jednom mestu. To je pogodno rešenje na jednom mestu za agregaciju zabave koje pojednostavljuje otkrivanje sadržaja i pruža poboljšano iskustvo porodičnog gledanja zajedno sa roditeljskim kontrolama zasnovanim na potrebama kupaca. Dokazana Android TV ekspertiza Tata Elxsi-ja, zajedno sa njihovim paketom rešenja spremnih za implementaciju, omogućila je brže lansiranje OSNtv Box-a,” rekao je Devrim Malak, SVP Strategy u OSN-u.

Tata Elxsi osvojila je nagradu “Best in Linear Distribution” za OSNTv Box na inauguralnom izdanju nagrada BroadcastPro Manufacturer, održanoj 17. maja 2023. godine u Dubaiju. Nagrada proizvođača BroadcastPro slavi kompanije čiji su proizvodi u središtu bliskoistočnog sektora emitiranja – na čelu inovacija.

OSNTv Box pokreće Android TV paket rešenja kompanije Tata Elxsi, koji uključuje prilagođeni lanser operativnog nivoa, OTA i iCX. Tata Elxsi prilagođena OTA (Over The Air) platforma pomaže u isporuci besprekornih ažuriranja softvera za poboljšano korisničko iskustvo, dok platforma iCX (inteligentni CX) nudi inteligentno praćenje, dijagnostiku u realnom vremenu i rešavanje problema.

Sa svojim AndriodTV centrom izvrsnosti (CoE), Tata Elxsi donosi duboku stručnost u TV platformama i inženjeringu. Ovaj složeni program prikazuje najbolje od Tata Elxsi, objedinjujući dizajn i razvoj hardvera, softvera, internih rješenja, kao i inovacije poput pretraživanja i otkrivanja sadržaja, kao i svih programa koji su uspjeli omogućiti OSN-u da lansira svoj proizvod u rekordnom roku od 6 mjeseci, dajući OSN-u platformu za buduće dokaze za nastavak inovacija u obimu, “, rekao je Tarun Joshi, generalni direktor i šef Google Technologies u Tata Elxsi.

DVB Portal

We use cookies to personalise content and ads, to provide social media features and to analyse our traffic. We also share information about your use of our site with our social media, advertising and analytics partners.

View more
Accept
Scroll to Top