skip to Main Content
To je TV Gold koji se pojavljuje na Skyu i Freeviewu
To-je-tv-gold-koji-se-pojavljuje-na-skyu-i-freeviewu

Autor

Lokalni TV operater sa sjedištem u Velikoj Britaniji, That Media, pokrenuo je 9. jula, TV TV Gold na nebu i Freeview, 2021.

Novi TV kanal prikazuje nostalgični sadržaj tokom svih desetljeća s programom koji uključuje legendarne koncerte i muzičare, dokumentarne filmove iz cijelog svijeta i filmove koji predstavljaju poznati glumci.

To je TV Gold nadopunit će sestrinski kanal, To je TV, koji je dostupan na Freeviewu od novembra

To će se emitovati TV Gold 24 sati dnevno na Nebu (kanal 187) i na Freeview-u (kanal 91). Kanal će pružiti značajnu pokrivenost Freeview-om širom Velike Britanije gdje TV That trenutno nije dostupan, uključujući London, Istočni i Zapadni Midlands, Sjeveroistočnu Englesku, Jugozapadnu Englesku i Sjevernu Irsku.

Nova usluga bit će dostupna i gledateljima u Velikoj Britaniji s odgovarajućom Internetom povezanom televizijom Freeview (kanal

).

“Potražnja za nostalgičnim muzičkim i zabavnim sadržajem nikada nije bila viša nego prošle godine. Jučer smo vidjeli nagli porast popularnosti za muziku i drago nam je predstaviti That’s TV Gold milionima domaćinstava širom Velike Britanije kako bi pomogli u ispunjavanju ovih zahtjeva “, rekao je izvršni direktor That’s TV Golda Dan Cass. „To će TV Gold slaviti i obilježavati muziku, ljude, popularnu kulturu i događaje u posljednjih 7 decenija 7 dana u sedmici.“

Srodno

69

Vezani članci

Back To Top
Search