skip to Main Content
TP Vision integrira HD + u Philips televizore putem HbbTV OpApp
Tp-vision-integrira-hd-+-u-philips-televizore-putem-hbbtv-opapp

Autor

Proizvođač televizora TP Vision oprema nove modele svog brenda Philips ugrađenim prijemom njemačke DTH satelitske platforme HD +.

HD + pristup bez dodatnog hardvera omogućava HbbTV OpApp, koji se ponaša kao virtualni set -puna kutija u pametnom televizoru. Od oktobra 2021, HD + će biti dostupan na ovaj način na Android TV modelima PUS 85 x6, PUS 9206, PML 9506, PML 9636, OLED 706 i OLED8x6.

Kupci će moći testirati paket HD + kanala i interaktivne funkcije besplatno šest mjeseci, a zatim ih nastaviti koristiti uz pretplatu ako žele.

„Na Philips Android televizorima , svi glavni streaming servisi dostupni su uz nebrojene aplikacije za praktično sve svrhe. Istovremeno, nastavljamo raditi na širenju ponude u svim pravcima putem partnera. Stoga smo vrlo zadovoljni što će HD + u budućnosti raditi i kao aplikacija na Philips televizorima. To će učiniti još jednostavnijim i praktičnijim korištenje ponude bez potrebe za dodatnim modulom i karticom ”, rekao je Murat Yatkin, izvršni direktor TP Vision D / A / CH.

Nakon Panasonic-a ,

Samsung i Vestel

nilesat-objavio-dividendu

Nilesat isplatio dividendu

Satelitski operater Nilesat sa sjedištem u Kairu objavio je isplatu novčane dividende u iznosu od 0,45 dolara po dionici. Isplata...

kanada-investira-u-mda

Kanada investira u MDA

Kanadska vlada će uložiti 1,2 milijarde kanadskih dolara (0,81 milijardi evra) u svemirsku robotiku i satelitski biznis MDA (bivši Macdonald,...

Back To Top
Search